Restaurant Le Moulin

LocationCastricum
Status Closed nowOpens on Wednesday at 18:00
Restaurant Le Moulin

Restaurant Le Moulin

Over restaurant Le Moulin

Restaurant Le Moulin is ontstaan vanuit een passie voor de Frans-Vlaamse keuken. In een modern-klassiek interieur wordt een bourgondische, eigenwijze, herkenbare keuken geserveerd. Al 11 jaar hebben wij de Bib-Gourmand onderscheiding van de Michelin voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. In een ongedwongen sfeer, voor échte eters die genieten van smakelijke bereidingen, voor elke gelegenheid. Achter het pand bevindt zich een prachtig tuinterras waar u met mooi weer heerlijk buiten kunt dineren. U vindt ons in het mooie centrum van Castricum.

Menukaart

Onze à la carte kaart is compact en wisselt regelmatig. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle, ambachtelijke en bourgondische gerechten geïnspireerd op de Frans-Vlaamse keuken. Wij werken uitsluitend met dagverse producten, daardoor zou het kunnen dat er kleine aanpassingen aan het menu gemaakt zijn.

Bekijk hier ook de menukaart van restaurant Le Moulin.

Groepen

Wilt u het perfecte feest in intieme sfeer? Op de maandag en dinsdag zijn wij geopend voor grotere gezelschappen. Ook op andere dagen kunt u terecht voor gezelschappen tot 45 personen, voor lunch, diner, verjaardagen, recepties, bruiloften, koffie en/of borrel na condeleance, walking dinner etc.

Catering

Wij roken ál 50 jaar zelf onze zalmen, deze ambachtelijk huisgerookte zalm is van topkwaliteit, zonder gebruik van geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. U kunt deze gerookte zalm bij ons bestellen v.a. 100 gram gesneden of per zijde ongesneden, heerlijk voor thuis bij de borrel, uw diner of als cadeau voor uw relaties. Informeer naar de mogelijkheden. Wij verzorgen ook catering voor bij u thuis, van bittergarnituur, walking dinners tot complete diners. Voor iedere gelegenheid zakelijk of privé regelen wij het tot in de perfectie. Bezoek de website van Le Moulin voor meer informatie.

U bent bij ons van harte welkom

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..