Veelgestelde vragen

 1. Home
 2. Veelgestelde vragen
Filter

Veelgestelde vragen

Castricum.info is een platform wat rijk is aan informatie over de gemeente Castricum. De gemeente Castricum bestaat uit vijf dorpen die gezamenlijk één gemeente vormen. Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot en De Woude. Voor deze vijf dorpen hebben wij één verzamel website in het leven geroepen, Castricum.info. De doelstelling van Castricum.info is, om de bezoekers te kunnen voorzien van heel veel handige, praktische en ook nuttige informatie aangaande de gemeente Castricum. U moet dan denken aan statistieken, het weer, parkeren, strand, getijden, foto’s en filmpjes, webcams, geschiedenis, gemeente zaken en nog heel veel meer. Ook kunt u veel informatie vinden over alle gezellige activiteiten, bezienswaardigheden, uitgaan, overnachten. Kortom, te veel om op te noemen. En dat allemaal op één zeer overzichtelijke website. De naam zegt het eigenlijk al: Castricum.info!

Ontdek wat de gemeente Castricum u allemaal te bieden heeft!

Heeft u al gezien hoe druk het is op het strand? Bekijk het hier nu live met de Live Webcams!

Onze bezoekers

Castricum.info is in het leven geroepen voor zowel de bewoners van de gemeente Castricum als voor de toeristen en iedereen die interesse heeft in onze vrolijke gemeente. Eigenlijk hangen wij daar helemaal geen label aan. Iedereen is natuurlijk van harte welkom op de website van Castricum.info.

Bekijk hier alvast het laatste nieuws met Castricum Nieuws Live!

Castricum.info | Social Media

Via Social Media kunt u op verschillende manieren ons volgen of contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om met andere mensen leuke gesprekken te kunnen voeren of mooie verhalen en foto’s uit te wisselen. Wij gebruiken daarvoor Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Volg ons hier

Een vermelding aanmaken

Wilt u graag een vermelding aanmaken voor uw bedrijf of organisatie op Castricum.info? Als ondernemer of hoofd van een organisatie kunt u uw onderneming aanmelden bij Castricum.info. U dient daarvoor eerst een account aan te maken alvorens u een vermelding kunt aanmaken. U kunt dan één onderneming of organisatie toevoegen. Dit noemen wij een “vermelding” toevoegen.

Als u een account heeft aangemaakt en uw profiel volledig heeft ingevuld dan, krijgt u een bevestigingsmail om uw registratie te bevestigen en te voltooien. Daarna kunt u met uw account een vermelding aanmaken. Nadat u uw vermelding volledig heeft ingevuld klikt u op versturen en wordt het door onze redactie goedgekeurd. Ook daarvan krijgt u ter bevestiging een email van ons toegestuurd. U kunt uw vermelding te allen tijde aanpassen naar uw eigen wensen.

Ik zie mijn vermelding al staan!

Wij hebben van tevoren al een aantal vermeldingen in de database geplaatst. Het zou zomaar kunnen dat uw vermelding er al in staat. Bent u de eigenaar of hoofd van deze onderneming of organisatie, dan kunt u deze vermelding claimen. Onderaan de vermelding ziet u een zwart vlak met “Is dit uw bedrijf?” Daarnaast staat een knop met “Claim nu”. Als u daar op klikt krijgt u een scherm waar wordt gevraagd uw bedrijfstelefoonnummer achter te laten. Er wordt dan zo spoedig mogelijk door één van onze medewerkers contact met u opgenomen om de betreffende vermelding aan u te kunnen koppelen.

Bekijk hier “Hoe werkt mijn account”

Of ga meteen aan de slag door op “Toevoegen” te klikken.

Mijn account

Met uw account kunt u een gratis vermelding toevoegen en beheren en naar eigen wens invullen. Als u een account heeft aangemaakt ziet u rechtsboven in de pagina uw icoontje staan. Als u daar op klikt, krijgt u een menu te zien bestaande uit:

 • Dashboard
 • Vermeldingen
 • Favorieten
 • Log-uit

Dashboard

Bij Dashboard krijgt u een totaal overzicht van uw account te zien. Hoeveel vermeldingen heeft u, welke zijn er gepubliceerd, in behandeling, verlopen, en nog veel meer. Altijd handig en in één oogopslag voor u alleen zichtbaar.

Vermeldingen

Hier ziet u welke vermeldingen u heeft. U kunt een vermelding selecteren en aanpassen (bewerken).

Favorieten

U kunt met uw account favorieten toevoegen. Zo kunt u altijd en gemakkelijk meteen uw favorieten bekijken en monitoren. Om een vermelding favoriet te maken, klikt u bij de gewenste vermelding op het hartje.

Log-uit

Spreek voor zich. U kunt hier uitloggen en gezellig verder snuffelen op Castricum.info

Een blog en foto toevoegen

Het plaatsen van een blog en/of foto is geheel gratis! Heeft u een leuk verhaal, anekdote of nieuws? En vindt u het leuk om een stukje te schrijven? Of heeft u een leuke foto wat u graag zou willen delen? Zowel uw verhaal als de foto moeten wel betrekking hebben met Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot en De Woude!

Laat het ons weten of stuur ons een bericht via het contactformulier. Of via Facebook en Instagram

Laat het ons weten

Natuurlijk doen wij bij Castricum.info er alles aan om alle informatie zo goed en accuraad mogelijk op de website te vermelden. Ons team doet erg z’n best om er een mooie, gezellige, informatieve website van te maken. Mocht u iets tegen komen wat onjuist is vermeld of anders vermeld zou kunnen worden, laat het ons dan graag even weten. Of wellicht heeft u nog leuke tips of suggesties voor onze redactie waarmee wij aan de slag zouden kunnen gaan, dan kunt u het ons laten weten via het contactformulier.

Namens het team van Castricum.info wensen wij u veel plezier op deze website.

 • Live Webcams

  Wordt het al druk op het strand? Bekijk hier onze selectie van live streaming webcams aan het strand. Lees verder

 • Het Strand

  Een heerlijk dagje Castricum aan zee? Lees hier alles over het Castricumse strand. Lees verder

 • Het Weer

  Korte of lange broek, zonnebril of regenpak? Bekijk de weersverwachting voor Castricum. Lees verder

 • Castricum Blog

  Blijft u graag op de hoogte van alle nieuwtjes in Castricum? Lees verder

 • Nieuws

  Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws over Castricum en omgeving. Lees verder

 • Gemeentezaken

  Gemeentehuis online. Bekijk hier alle praktische en handige gemeente informatie. Lees verder

 • Evenementen

  Zin in een dagje gezelligheid? Bekijk hier wat voor leuke dingen u kunt gaan ondernemen. Lees verder