Camping Geversduin

Welkom bij Camping Geversduin

Over Camping Geversduin

Kamperen midden in de natuur? Camping Geversduin ligt midden in het prachtige Noord-Hollands Duinreservaat. Een fijne gezinscamping in het duin- en bos gebied en ook nog dichtbij zee.

Een camping waar een legioen aan vriendjes te vinden is voor uw kinderen, waarmee ze samen de natuur kunnen ontdekken.

Wat gaan we doen?

Een boek lezen, buitenspelen in één van de vele natuurlijke speeltuintjes die overal te vinden zijn. Paardrijden bij de manege om de hoek, wandelen en fietsen, broodjes bakken bij het kampvuur of schitteren in het kleinschalige bostheater waar de kinderen de hele week oefenen voor de grote finale. Er zijn in de vakanties iedere dag activiteiten zoals dansen, knutselen, een spooktocht of lasergamen.

Voor kinderen is het één groot feest op Camping Geversduin maar we vergeten de volwassenen niet. Op het centrumplein kunt u genieten van een kop echt goede koffie terwijl de kinderen spelen in de avontuurlijke speeltuin of waterspeeltuin. Soms is er ook live muziek!

Kamperen of huren

Kamperen kan bij ons aan de rand van de camping, gezellig aan het sportveld of bij de Hoepse Beek, waar uw hond mee mag.

Geen fan van kamperen? Denk dan eens aan het huren van één van onze accommodaties. Wat dacht u van een Boomhuis in de hoogte, een strandhuisje, duintent of slapen in een avontuurlijk Duin Onder?

Knoest

Onder één dak vindt u Knoest Eten en Drinken en de Minimarkt met een biologische touch. Knoest is de ideale plek om neer te strijken voor een kopje koffie met een gebakje of voor een lekker drankje met een hapje. Bij Knoest Eten en Drinken wordt uitsluitend gewerkt met verse streekproducten die een biologische twist hebben. Knoest is de ideale plek voor een verjaardagsborrel of gezellig bedrijfsfeestje buiten het kampeerseizoen. 

Ook een kinderfeestje wordt in de herfst en winter onvergetelijk bij Knoest. Van cupcakes versieren, een natuur puzzeltocht, heerlijk spelen in de gave speeltuin tot aan een lekker pizza- of hotdogmenu. De hele dag wordt voor u geregeld.

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..