Atelier Marina & Sabrina

Welkom bij Atelier Marina & Sabrina

Over Atelier Marina & Sabrina

Sinds november 2017 is Atelier Marina & Sabrina opgericht. Door een unieke samenwerking tussen Marina & Sabrina op een prachtige locatie in Bakkum. Ze maken allebei kunst vanuit verschillende disciplines, maar als ze hun werk combineren, ontstaat er magie.

Marina Pronk is expressief via met name uitvergroting van details in installaties, beelden en foto’s. Zij maakt kunst die voelt als een inkijkje in stukjes vergeten bewustzijn.

Sabrina Tacci is schilderes, geboren en getogen in Italië. Gefascineerd door gezichten, lichamen en hun verhalen maakt zij een reis door de kracht en muzikaliteit van de penseelstreek opzoek naar de ziel.

Open Atelier met expositie

Elke vrijdag en maandelijks een weekend, staat de deur van Atelier Marina & Sabrina van 13 tot 18 uur wagenwijd open. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Onder het genot van een kopje koffie of thee dwaalt u door de steeds wisselende expositie met schilderkunst, fotografie en beeldhouwwerk in het monumentale pand en de omliggende tuin terwijl Marina & Sabrina aan het werk zijn in hun atelier.

Contact

Wilt u contact opnemen met Atelier Marina & Sabrina? Kijk dan op de website of via:

Marina Pronk
+316 2949 3151
[email protected]
www.marinafotografie.nl

Sabrina Tacci
+316 4702 7008
[email protected]
www.sabrinatacci.net

Kijk voor meer Kunst & Cultuur

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..