Campings in Castricum en omgeving

Bent u opzoekt naar mooie campings in Castricum en omgeving? Zoekt u de ideale vakantiebestemming? Er zijn diverse mooie campings te vinden waar u heerlijk met vrienden en familie kunt genieten van uw vakantie.

Vakantie in Castricum

Castricum heeft het goed getroffen met haar perfecte ligging aan de Noord-Hollandse kust. Het dorp is vanwege de stranden van Bakkum en Castricum aan Zee en het prachtige Noord-Hollands Duinreservaat, een heerlijke plek om vakantie te vieren. U kunt mooie bos & duinwandelingen maken in het rustgevende duingebied of heerlijk genieten van de mooie uitgestippelde fietsroutes met prachtige fietstochten in de omgeving.

Castricum aan Zee is geliefd om haar rust, de ruimte en vooral de natuur. Hier vindt u géén drukke boulevard, en er staan zelfs geen woningen aan de kust! Wilt u de rust opzoeken, dan is het stille strand de perfecte uitkomst. Dat strand gedeelte is makkelijk bereikbaar per fiets of te voet of via de normale strandopgang. U moet dan nog wel een stuk naar links of naar rechts lopen wilt u het stille strand bereiken. Wilt u de gezellige drukte opzoeken, dan is het drukke strand wel met de auto te bereiken, maar ook gemakkelijk met de fiets. Het drukke strand trekt veel dagjesmensen die van het Castricumse strand en de zee willen genieten.

Blijf op de hoogte en meldt u nu aan bij de Castricum.info Facebook groep
Soort campings in Castricum

Grote Campings

In de gemeente Castricum zijn een paar grote campings te vinden met veel staplaatsen voor zowel caravan, camper als tent. Het zijn de twee Kennemerduin Campings gelegen in Bakkum en Castricum. Dit zijn de meest bekende campings uit de regio, waarvan Camping Bakkum ook de oudste en grootste camping uit de regio is. Beide campings liggen in het Noord-Hollands Duinreservaat. Kijk hier voor de lijst met alle grote campings in Castricum.

Mini Campings

Er zijn een aantal mooie en gezellige mini campings te vinden in de gemeente Castricum. De minicampings zijn wat kleinschaliger en hebben dus wat minder staplaatsen. De mini campings zijn meer gericht op veel rust en knusheid en saamhorigheid. Castricum kent mooie mini campings waar u heerlijk kunt genieten in de omgeving. Kijk hier voor de lijst met alle mini campings in Castricum.

Boerencampings

Heeft u de voorkeur om te gaan kamperen bij een mooie boerderij in de gemeente Castricum, dan heeft u geluk. Er zijn een aantal gezellige boerencampings waar u heerlijk kunt kamperen. U kunt genieten van het landelijke boerderijgevoel. Ruik de landelijke geuren en kom heerlijk tot rust. U wordt ‘s morgens wakker met alle boerderij geluiden, terwijl de boer al een aantal uren aan het werk is. Neem gerust een kijkje hoe alles werkt. Dat vindt de eigenaar altijd gezellig. Kijk hier voor de lijst met alle boerencampings in Castricum.

Bekijk hier alle campings onder elkaar inclusief foto’s.

Campings in Castricum