Strandhuisjes Castricum Aan Zee

  1. Home
  2. Strandhuisjes Castricum Aan Zee
Filter

Strandhuisjes Castricum Aan Zee

Algemene informatie Strandhuisjes Castricum

Al jaren lang bestaan de leuke strandhuisje aan de mooiste kust van Noord-Holland. De meeste huisjes zijn koophuisjes en er zijn er ook een aantal te huur. Wilt u een huisje voor een weekje of maand, dan is er nu de mogelijkheid om uw vakantie op het strand van Castricum door te brengen in één van de prachtige strandunits. Wilt u graag een Strandhuisje kopen, lees dan meer over de strandhuisjes Castricum aan zee op de website van vereniging Strandhuisjes Castricum.

Bekijk hier alle live webcams op het strand van Castricum

Strandunits huren bij Strandpaviljoen Bad Noord

Vakantie aan zee in een prachtige strandunit

Deze strandunits staan naast het strandpaviljoen Bad Noord. Castricum aan Zee staat vooral bekend om zijn rust, ruimte en haar mooie natuur. Deze units zijn daarom een voordelig alternatief voor de reguliere slaapstrandhuisjes.

U heeft de keuze uit strandunits met fantastisch zicht op zee en strandunits met de rust om u heen en mooi uitzicht op het duingebied. De strandunits hebben een vaste en voordelige prijs. Er is een gemeenschappelijke sanitaire voorziening voor de units met het zicht op het duingebied. De zeezicht huisjes hebben eigen toilet en douche. De prijs voor een strandhuisje verschillen per seizoen.

Kijk hier voor alle actuele prijzen van de strandhuisjes bij Bad Noord

Wilt u liever kamperen in Castricum, kijk dan op de pagina campings in Castricum.

 

Bron foto’s: Strandhuistehuur.nl