Boerderijcamping Sleutelhoeve

De Boerderijcamping Sleutelhoeve

Over Boerderijcamping Sleutelhoeve

Boerderijcamping Sleutelhoeve is een kleine camping waar u terecht kunt met uw caravan, camper, vouwwagen of tent voor een heerlijke vakantie. Iedere plaats is ongeveer 80m2 en beschikt over een 10 ampère aansluiting en er is een ruime was- en douchegelegenheid welke dagelijks uitgebreid wordt schoongemaakt.

Ook is er een wasmachine met centrifuge tot uw beschikking (tegen een kleine vergoeding). Verder staat er een grote koelkast met vriesvak en een magnetron.

Veel plaatsen zijn voorzien van een bestraat gedeelte. Uw caravan staat altijd stevig en recht en ook in uw voortent een tegelvloertje.

Vermaak voor de kids

Ook wordt er aan de kleintjes gedacht. Er is een zandbak, een klimrek, skelters en diverse trapfietsjes. Aan twee kanten wordt de paardenweide omgrensd door een sloot,  let op met kleine kinderen.

Aangrenzend aan de camping is er een grote loods die is ingericht als recreatieruimte. Hier vind u informatie over de camping en omgeving.

Lees meer op onze website voor plaats tarieven bij De Sleutelhoeve

Meer in de buurt

  • Fietsenstalling + oplaadpunt
  • Voetbaltafel
  • Speelplek voor de kleintjes
  • Televisie
  • Bibliotheek
  • Gezellige bar voor de avonduren, tegen vrijwillge bijdrage in overleg geopend.
  • lees/koffietafel

Bij slecht weer een prima plek voor een gezamenlijke maaltijd.

Alle ingrediënten voor een zorgeloze en heerlijke vakantie zijn dus aanwezig! * Bijna alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een bestraat gedeelte. Speciaal voor uw caravan of camper.

Op drie kilometer van het strand van Castricum en zo’n 400 meter van het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt in Bakkum (gemeente Castricum) onze gezellige, rustige en schone Boerderijcamping Sleutel Hoeve.

De camping is jarenlang door mevrouw G. Borst gerund, haar zoon Pieter heeft sinds 2011 de organisatie van de camping op zich genomen. Pieter en zijn medewerkers heten u hartelijk welkom op zijn minicamping.

Op de voormalige veeteelt boerderij wordt hard gewerkt aan landbouwwerktuigen en aardbeienstekken. Op de camping zal u van deze activiteiten weinig merken, de camping ligt zo gesitueerd dat u heerlijk kunt genieten van de landelijke omgeving. Er zijn geen boerderijdieren aanwezig.

Bakkum ligt centraal gelegen in Noord-Holland en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het strand ligt op drie kilometer van onze boerencamping. Zonaanbidders, zwemmers, surfers, wandelaars en levensgenieters kunnen genieten van de vele faciliteiten die deze prachtige kustplaats te bieden heeft.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..