Camping Bakkum

Camping Bakkum bij Castricum aan zee

Over Camping Bakkum

Camping Bakkum ligt in het prachtige Noord-Hollands Duinreservaat. Hier kunt u heerlijk genieten met de caravan of tent van de kust, de duinen en het bos.

U ritst de tent open en hoort het vrolijke getjilp van de vogels. Samen met uw kinderen haalt u warme croissantjes bij de supermarkt en daarna dansen en knutselen de kinderen met het recreatieteam in de Sport en Spel loods. U struint langs de marktkraampjes op de biomarkt of maakt een wandeling over onze kleurrijke camping en omgeving.

Na slechts 950 meter wandelen of fietsen bent u al op het strand. Heerlijk zonnen of sportief bezig zijn bij de surfschool. Na een dagje strand geen zin meer om te koken? Of u van kip, vis, pizza of patat houdt: op het winkelplein is er voor iedereen iets lekkers te vinden. In de avond genieten van een gratis show in Openluchttheater De Pan of u zit heerlijk voor uw strandhuisje, de caravan of tent te lezen met een boek uit onze Bieb. Voor meer informatie, kijk op onze website Kennemerduin Camping Bakkum.

Plattegrond van de camping

Wilt u graag weten hoeveel staplaatsen de camping heeft? En wilt u eventueel alvast een mooie plek uitzoeken om te reserveren? Bekijk onze plattegrond van de camping en ontdek hoe prachtig en groot de camping is.

Kampeertarieven

Neem gerust een kijkje op onze website voor alle kampeertarieven bij Camping Bakkum.

Lees hier alles over het strand van Castricum.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..