Castricum.info | Social Media

Via social media kunt u ons op verschillende manieren volgen of contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk met andere mensen leuke gesprekken te kunnen voeren of mooie verhalen en foto’s uit te wisselen. Wij gebruiken daarvoor Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Castricum.info heeft onder andere de doelstelling om mensen samen te brengen. Via onze social media kanalen is dat mogelijk. Op onze website vindt u veel informatie, foto’s en video’s die u kunt bekijken. Wilt u ook graag uw verhaal of foto’s delen met andere mensen, ga dan naar één van de social media platformen van Castricum.info. Wij bieden deze verschillende social media opties aan, aangezien niet iedereen al deze kanalen gebruikt. Dus u heeft zelf de keuze op welke wijze u ons wilt bezoeken en volgen. Bekijk hieronder hoe u ons kunt volgen.

FaceBook

Volg ons op Facebook om samen met andere mensen mooie verhalen en foto’s uit te kunnen wisselen. Heeft u een mooi verhaal of mooie foto’s en filmpjes over de gemeente Castricum? U kunt het ook bij ons op Facebook delen.

Instagram

Volg ons op Instagram en bekijk alle mooie foto’s van de gemeente Castricum. Onlangs hebben een aantal bekenden hobbyfotografen hun mooie collectie bij ons tentoongesteld. U kunt deze collecties ook op onze andere social media kanalen bezichtigen.

Twitter

Volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Castricum.info.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze zakelijke activiteiten bij Rivid Media. Rivid Media is de ontwerper en eigenaar van Castricum.info. Heeft u nog vragen? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Castricum op social media