Webdesigner Castricum en omstreken

  1. Home
  2. Webdesigner Castricum en omstreken
Filter

Webdesigner Castricum en omstreken

Media Geni webdesigner in Castricum

Media Geni is een webdesigner team die vooruitstrevende internet producten en diensten levert. Wij transformeren jouw ideeën in gebruiksvriendelijke en effectieve websites, maar ook converterende webshops en mobile apps. Wij ontwikkelen professionele websites voor organisaties met ambities die het perfecte wensen. Alle producten die wij opleveren zijn prachtig vormgegeven. En zijn vooral ook opvallend goed vindbaar in alle zoekmachines zoals Google en Bing. Je kunt je website zelf heel eenvoudig beheren dankzij het gebruiksvriendelijke CMS systeem.

Wij verzorgen onze projecten voor zowel grote organisaties en overheidsinstellingen. Maar ook voor verschillende bedrijven in het MKB segment, hebben wij veel mooie projecten mogen opleveren. Diverse ZZP-ers en start-ups en ook particulieren hebben een beroep gedaan op Media Geni. Zelfs in het buitenland weten ze MediaGeni te vinden. Want jouw website is onze zorg!

Onze expertise

  • Onze expertise op een rij:
  • Web Development
  • Webdesign
  • SEO (Zoekmachine optimalisatie)
  • Social Marketing
  • E-commerce
  • Content Management
  • Mobile Applications (Apps)

MediaGeni is een creatief team die vooruitstrevende internet producten en diensten levert. Wij worden gedreven door design, technologie, innovatie en jouw vakgebied. Creatieve websites en webdesign is onze specialiteit. Maar ook het bouwen van Apps en webshops en diensten zoals SEO, behoren tot ons vakgebied. Wij bouwen graag verder aan jouw succes.

Webdesign en SEO

Buiten het feit dat he website een heel mooi design krijgt, doen wij ons uiterste best om je website SEO te optimaliseren. SEO staat voor Search Engin Optimization, wat eigenlijk betekend dat je website goed wordt gerangschikt binnen de bekende zoekmachines zoals Google en Bing. Een mooi webdesign en domein is één ding. Maar je content is het aller belangrijkste en vooral, Hoe zet je het op je website. En wij helpen je daar feilloos mee.