Heerlijkheid Castricum – Voor Liefhebbers

De Campagne Voor Liefhebbers

De promotiecampagne Heerlijkheid Castricum – Voor Liefhebbers is een initiatief van de gemeente Castricum. De campagne Voor Liefhebbers is gestart in april 2017. De doelstelling van de campagne is de gemeente Castricum en haar omliggende dorpen die bij de gemeente Castricum behoren te promoten. De gemeente Castricum heeft nog ontelbare schatten aan fantastische bezienswaardigheden, leuke activiteiten en heerlijke ontspannen uitjes voor het gehele gezin. Zowel binnen als buiten, voor jong en oud is er een hele hoop leuks te doen.

Of u nu liefhebber bent van grote of kleine dingen, in de gemeente Castricum kunt u het allemaal vinden. Mooie natuurgebieden en prachtige stranden waar u met uw gehele familie van kunt genieten. Mooie historische verhalen en culturele evenementen vindt u in Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot en De Woude. U kunt er volop genieten.

Er valt dus nog genoeg te ontdekken in onze mooie gemeente. Bent u bijvoorbeeld liefhebber van mooie afgelegen plekken in de natuur of houdt u van een fantastische fietsroute, dan kunt u dat nu allemaal ontdekken.  Zoekt u een watersportlocatie of mooie bezienswaardigheden, dan kunt u dat in de gemeente Castricum vinden. Ook zijn er heerlijke en eerlijke, verse streekproducten te krijgen. Bezoek dan de gezellige Bakkumse streekmarkt.  Voor gezelligheid en vermaak, ontdek dan de leuke gezellige cultureel evenement in onze gemeente Castricum? In de gemeente Castricum kunt u nog heel veel moois ontdekken.

De gemeente Castricum heeft een grote rijkdom aan fantastische plekken die lang niet allemaal bij iedereen bekend zijn. Laten we genieten van Castricum en de gezellige omliggende dorpen zodat we het nog leuker voor onszelf kunnen maken.

DOWNLOAD HIER DE CASTRICUM APP

Bekijk hier wat voor gezellige dingen u kunt ondernemen in onze prachtige gemeente Castricum.

Gemeente Castricum logo Voor liefhebbers