Voor Liefhebbers – Heerlijkheid Castricum

De Campagne Voor Liefhebbers

De promotiecampagne Heerlijkheid Castricum – VoorLiefhebbers is een initiatief van de gemeente Castricum. De campagne “Voor Liefhebbers” is gestart in april 2017. De doelstelling van de campagne is de gemeente Castricum en haar omliggende dorpen die bij de gemeente Castricum behoren te promoten. Binnen de gemeente Castricum zijn nog ontelbare schatten aan fantastische bezienswaardigheden, leuke activiteiten en heerlijke ontspannen uitjes te ontdekken. Voor het gehele gezin is er van alles te doen. Zowel binnen als buiten, voor jong en oud is er een heel veel leuks voor iedereen.

Effectmetingsonderzoek

Lees hier het Onlineonderzoek promotiecampagne Gemeente Castricum/ Voor liefhebbers

Of u nu liefhebber bent van grote of kleine dingen, in de gemeente Castricum kunt u het allemaal vinden. Mooie natuurgebieden en prachtige stranden waar u met uw gehele familie van kunt genieten. Mooie historische verhalen en culturele evenementen vindt u in Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot en De Woude. U kunt er volop genieten.

Er valt dus nog genoeg te ontdekken in onze mooie gemeente. Bent u bijvoorbeeld liefhebber van mooie afgelegen plekken in de natuur of houdt u van fantastische fietsroutes, dan kunt u dat nu allemaal ontdekken.  Zoekt u een watersportlocatie of mooie bezienswaardigheden, dan kunt u dat in de gemeente Castricum vinden. Ook zijn er heerlijke en eerlijke, verse streekproducten te krijgen. Bezoek dan de gezellige Bakkumse streekmarkt. Voor gezelligheid en vermaak, ontdek dan de leuke gezellige culturele evenementen in de gemeente. Er valt dus nog heel veel moois te ontdekken in de gemeente Castricum.

De gemeente Castricum heeft een grote rijkdom aan fantastische plekken die lang niet allemaal bij iedereen bekend zijn. Laten we genieten van Castricum en de gezellige omliggende dorpen zodat we het nog leuker voor onszelf kunnen maken.

Word lid van de Castricum.info Facebookgroep

Bekijk hier wat voor gezellige dingen u kunt ondernemen in onze prachtige gemeente Castricum.

Gemeente Castricum logo Voor liefhebbers