Rock’n Roll Street Akersloot

Kom deze zomer naar het Rock’n Roll Street festival in Akersloot. Het jaarlijks terugkerend feestfestijn zal ook dit jaar weer veel bezoekers trekken. Dit weekend kunt u o.a. de gezellige jaarmarkt en de oldtimershow verwachten. Maar ook de wel bekende Solexrace. Ook kunt u gaan genieten van veel gezellige muziekoptredens van diverse bands uit de regio. Kijk hieronder voor het volledige feestoverzicht. Iedereen is natuurlijk van harte welkom! We maker er weer een mooi weekend van.

Het Rock’n Roll Street weekend

Vrijdag 30 augustus van 14.00 uur – 02.00 uur

De gezellige jaarmarkt van Akersloot begint om 16.00 uur in het oude centrum van Akersloot

De Solexrace

Zaterdag 31 augustus van 15.00 uur – 02.oo uur

De Solexrace! Oftewel de ‘Hel van het Westen’! De altijd spectaculaire Solexrace is al ruim 30 jaar niet meer weg te denken uit Noord-Holland. Dit festival behoort tot een van de grootste gratis Rock & Roll evenementen van heel Nederland. Het begint om 18.00 uur. Dit moet u meemaken en beleven!

Oldtimerfestival

Zondag 1 september van 11.00 uur – 22.00 uur

Zondag zal het bekende Akersloter oldtimerfestival worden gehouden. Een groot aantal oldtimers staan vanaf 13.00 uur voor het publiek te pronken in de oude kern van Akersloot. Prachtige Amerikaanse sleeën, Cadillacs, Ford Thunderbirds, Mustangs en oerdegelijke Europese oldtimers zullen staan te pronken voor alle liefhebbers. U waant zich even in vervlogen tijden, stiekem zult u even wegdromen van Route 66 met alleen het geluid van de motor en Elvis Presley op de radio.
Kijk voor de uitgebreide informatie op de evenementenkalender.

Leave your comment