Nieuwe Media op New Media Point (NMP)

Bij NMP geloven zij dat er een groeiende behoefte is aan een ander geluid in de media. Traditionele kanalen lijken niet altijd alles te vertellen, en in sommige gevallen wordt het nieuws zelfs bewust anders gepresenteerd. Waarom gebeurt dit? Waarom worden feiten verzwegen of anders verteld? Dit zijn vragen die velen zich stellen en waar zij graag antwoord op willen hebben.

New Media Point brengt alle nieuwe media kanalen samen die kritisch onderzoeken, de juiste vragen stellen en feiten openbaar maken. Ontdek de waarheid die elders mogelijk wordt verzwegen. Doe mee aan de discussie en deel jouw perspectief. Samen kunnen wij een breed scala aan inzichten delen en een bron van betrouwbare informatie worden.

Je vindt alle nieuwe media kanalen op de website van New Media Point. Ontdek, deel en word deel van een waardevolle informatiebron.

New Media Point voor Nieuwe Media NMP

Video’s en Podcasts

Bekijk tal van video’s of beluister alle podcasts met het andere geluid op NMP. Het echte geluid ontdek je hier.

Kranten, Tijdschriften en Magazines

Lees de moderne print uitgave van de nieuwe media kanalen anno 2024. De Andere Krant, Gezond Verstand, Spiegelbeeld en veel meer. Lees het nu op New Media Point.

Nieuwe Media Websites

Bezoek de website met het echte geluid. Lees wat je nooit te horen krijgt bij de reguliere nieuws bronnen zoals radio en TV. Ontdek het nu op NMP.