Kunstfietsroute Castricum en Bakkum 2019

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni a.s. vindt alweer de 24e editie van de Kunstfietsroute plaats. U bent van harte welkom bij de Kunstfietsroute Castricum en Bakkum 2019. Op vrijdag 31 mei om 20.00 uur is de officiële opening van de Kunstfietsroute. Daarna is er een gratis docentenconcert van Toonbeeld Geesterhage.

De Stops van Kunstfietsroute Castricum

U kunt dit jaar op maar liefst 25 adressen in zowel Castricum als in Bakkum genieten van diverse mooie kunstcreaties. Gevarieerd van realistisch tot abstract met moderne en oude technieken in verschillende disciplines. Op zondag 2 juni kunt u ook nog volop genieten van live muziek of poëzie. Dit jaar zijn er ook nieuwe locaties opgenomen in de fietsroute. U kunt alvast kijken op de Centrale Expositie.

Deelnemers

U wordt verwend door meer dan 70 kunstenaars die u laten kennismaken met hun prachtige werken. Daarbij zijn veel oude bekenden die deelnemen, maar ook nieuwe jonge talenten. U kunt uren lang genieten van een zeer verrassend en gevarieerd aanbod. U moet denken aan mooie schilderijen, beeldhouwwerk in steen en in hout, maar ook glaswerk, keramiek, textiele kunstvormen of fotografie.

De Centrale Expositie

In het Cultureel Centrum Geesterhage is er al van vrijdag 17 mei tot en met woensdag 3 juli een mooi uitgebreid overzicht te zien van wat er op de stops getoond zal worden. Bekijk hier de adresgegevens van Cultureel Centrum Geesterhage. Geesterhage is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur. Komt gerust eens gezellig langs en laat u verrassen.

Wanneer

Kunstfietsroute Castricum en Bakkum 2019 op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019. Open van 11 tot 17 uur.

DOWNLOAD HIER DE FOLDER MET DE ROUTES EN BEZIENSWAARDIGHEDEN

Leave your comment