Zwembad en Sauna De Witte Brug

Welkom in zwembad en sauna De Witte Brug.

Over De Witte Brug

Zwembad en Sauna De witte Brug is een gezellig veelzijdig zwem- en recreatiebad. Het complex bestaat uit een wedstrijd, recreatiebad en een aparte sauna. Het is gelegen nabij het centrum van Castricum.

Gezinszwemmen en vrijzwemmen

Gezinszwemmen op zaterdag – en zondagmorgen is al jarenlang een gewaardeerde activiteit. Zo ook het recreatiefzwemmen (vrijzwemmen) op de zaterdag en zondagmiddag wordt goed bezocht. Tijdens het vrijzwemmen is de glijbaan open en er ligt een speel element in het water.

Banenzwemmen

Wilt u banenzwemmen dat kan elke dag van de week. Als u onder het “kopje” recreatief kijkt vindt u alle informatie over het banenzwemmen.

Aquajoggen

Heeft u zin om op muziek te bewegen kan dit tijdens de hydrofit, aquajogging, bodymix en aerobic lessen. Aquajoggen en aerobic kunt u op meerdere dagen / tijden aan deelnemen. Aquaerobics en bodymix betaalt u per les. Zo is er speciaal op de dinsdagmiddag 50+ sportief waar ook Aquaerobics en aquajoggen wordt gegeven met na afloop een lekker kopje koffie / thee.

Voor de kleintjes

Voor de allerkleinste is er het baby- peuter en kleuterzwemmen op de dinsdag en woensdagmorgen. Wilt u aan de les deelnemen dat kan vrijblijvend van 9.00 tot 9.30 uur. Wilt u geen les dan bent u welkom tussen 9.00 en 10.00 uur. Na afloop kunt u nog even gezellig zitten met een kopje koffie /thee. Op deze dagen is het water extra verwarmd.

De groep voor zwangerschapzwemmen is op de donderdagavond om 19.30 uur en na afloop krijgt u van ons een kopje koffie of thee.

Kinderfeestjes

Voor een kinderfeestje kunt u terecht op zaterdag en zondagmiddag. Er is keuze uit 3 verschillende arrangementen voor de kinderfeestjes.

Zwemlessen

De zwemlessen zijn op maandag tot en met zaterdag te volgen. Kijk onder het kopje “zwemlessen voor zwem ABC” voor de tijden.
Ook zijn wij gestart met het leerlingvolgsysteem en kunt u thuis inloggen om de vorderingen van uw zoon/dochter te volgen.

Sauna en zonnebank

Heeft u zin om te relaxen dan kunt u gebruik maken van onze sauna of zonnebank. De sauna is elke dag open en op woensdag is er een speciale damesdag. Als u gebruik maakt van de zonnebank mag u gratis banen/recreatief zwemmen (wel even reserveren).

Kijk voor meer informatie op de website van Zwembad De Witte Brug

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..