Zweefvliegen bij EZZC Castricum

Welkom bij de EZZC

EZZC staat voor “Eerste Zaanse Zweefvlieg Club”. De vereniging vliegt al sinds de jaren 50 in het mooie duingebied bij Castricum, maar de club was al opgericht in 1936.

Bij een beetje wind en droog weer genieten we van het uitzicht over de duinen en het strand. Wellicht tot ziens op ons mooie veld, als nieuw lid of bezoeker!

Een keer meevliegen?

Wilt u ook een keer ervaren hoe mooi de wereld er vanuit de lucht uit ziet? Vlieg dan een keer met ons mee! Voor €45,- kunt u een introductievlucht maken om zelf de sensatie van het vliegen hoog boven het duin, het strand en de zee te beleven.

U vliegt samen met één van onze ervaren zweefvliegers in een tweezits zweefvliegtuig. Een uitgebreide uitleg over het zweefvliegen is natuurlijk inbegrepen. Een verjaardag of een speciale gelegenheid? Geef een vlucht cadeau. Origineel om te geven en ook leuk om te krijgen. Ook voor groepen of bedrijven is het mogelijk om een dag/dagdeel te boeken. Een leuker bedrijfsuitje is er toch niet? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Zelf leren zweefvliegen?

Je kunt al lessen nemen vanaf 14 jaar! Wil je erachter komen of zweefvliegen iets voor jou is? Voor €206,- (tot 19 jaar) of €257,- (vanaf 19 jaar) heb je een proeflidmaatschap bij de EZZC. In vier weken tijd maak je tot 10 lesvluchten vanaf vliegveld Castricum. Het proeflidmaatschap is bedoelt als kennismaking als de intentie is om daarna volwaardig lid te worden. Momenteel is er een wachtlijst voor het opleiden van nieuwe leden.

Waar is het vliegveld

Het vliegveld ligt langs het bospad ‘Hoofdweg’ in het duingebied van Castricum en Heemskerk. Dit pad kunt u te voet, of per fiets volgen vanaf Camping Geversduin (gelegen aan de Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum). Hier kunt u ook gemakkelijk uw auto parkeren. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Vragen over meevliegen?

Voor vragen en informatie met betrekking tot het meevliegen kunt u terecht op het mailadres [email protected]. Onze meevliegcoördinatoren Ronald Remijn en Dennis van Lieshout beantwoorden graag al uw vragen en helpen u verder! Of bekijk onze website zweefvliegen in Castricum.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..