Wierenga Eten En Drinken

Wierenga Eten en Drinken

Over Wierenga Eten en Drinken

Bij Wierenga Eten en Drinken bent u van harte welkom in de gezelligste huiskamer van Castricum. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Of neem een smakelijke lunch of een heerlijk diner! We hebben een prima selectie wijnen en staan bekend om de diverse bieren van de tap en op de fles.

Bekijk hier de menukaart van Wierenga in Castricum

Groepen, we horen graag uw wensen.

Wierenga biedt veel mogelijkheden voor groepen. Wij serveren graag uw hapje en drankje  tijdens bijvoorbeeld uw vergadering, een receptie of presentatie. Kom binnen en maak uw idee of wensen kenbaar.

Nieuwe podiumdagen in het najaar!

Hou na de zomer onze website in de gaten voor de nieuwe podiumdagen! Een avondvullend programma met diverse muzikanten en andere podiumkunstenaars. Tijdens de Podium Wierenga avonden kunnen weer dé talenten uit de regio maar ook gevestigde namen de bühne betreden. Het team van Wierenga verwelkomt je graag om tijdens het diner te genieten van de diverse optredens. De avond begint rond 18:30 dus reserveer voor een plekje.
Bekijk nog meer restaurants in Castricum

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..