Van Vliet & Vijzelaar Woonatelier

LocatieCastricum
Nu geslotenOpen om 09:00 (vandaag)
Van Vliet & Vijzelaar Woonatelier

Van Vliet & Vijzelaar Woonatelier

Van Vliet & Vijzelaar Woonatelier zet in Noord-Holland inmiddels al weer 15 jaar de toon op het gebied van tapijt, vinyl parket, laminaat, lamelplanken en plankenvloeren. Door kwaliteit in advies, product, plaatsen en nazorg. Maar ook trendsettend door innovatie in producten en leg-technieken.

Laat u in de wereld van onze vloeren. Door de ruime keuze, gepresenteerd in een inspirerende showroom. Van advies tot en met plaatsing en van onderhoud tot en met service na aankoop, Van Vliet & Vijzelaar woninginrichting heeft alles in eigen huis. Betrokkenheid bij u en uw nieuwe vloer vormen een extra garantie voor kwaliteit.

Van Vliet en Vijzelaar is jouw partner voor tapijt, vinyl parket, zonwering, laminaat, inbouwkasten, traprenovatie, houten vloeren, verf en behang. Alles onder één dak en van A tot Z netjes geregeld, wel zo makkelijk.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim nu!

Claim deze vermelding

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..