Van Vliet & Vijzelaar Woonatelier

LocationCastricum
Status Open now
Van Vliet & Vijzelaar Woonatelier

Van Vliet & Vijzelaar Woonatelier

Van Vliet & Vijzelaar Woonatelier zet in Noord-Holland inmiddels al weer 15 jaar de toon op het gebied van tapijt, vinyl parket, laminaat, lamelplanken en plankenvloeren. Door kwaliteit in advies, product, plaatsen en nazorg. Maar ook trendsettend door innovatie in producten en leg-technieken.

Laat u in de wereld van onze vloeren. Door de ruime keuze, gepresenteerd in een inspirerende showroom. Van advies tot en met plaatsing en van onderhoud tot en met service na aankoop, wij hebben alles in eigen huis. Betrokkenheid bij u en uw nieuwe vloer vormen een extra garantie voor kwaliteit.

Van Vliet en Vijzelaar is jouw partner voor tapijt, vinyl parket, zonwering, laminaat, inbouwkasten, traprenovatie, houten vloeren, verf en behang. Alles onder één dak en van A tot Z netjes geregeld, wel zo makkelijk.

Geschiedenis

Van Vliet Woning en projectinrichting & Trickstyle waren twee aparte bedrijven welke beide medio 2000 zijn opgericht. 13 jaar lang werkte wij als twee zelfstandige bedrijven, Trickstyle voornamelijk in de zachte vloerbedekking en binnen en buitenzonwering, van Vliet woninginrichting voornamelijk in de parketbranche. Omdat onze werkzaamheden steeds meer overlapping kregen en de beide bedrijven elkaar goed aanvulde, besloten de eigenaren Simon van Vliet en Patrick Vijzelaar vanaf 2016 verder te gaan als één bedrijf onder de naam Van Vliet & Vijzelaar.

Begin 2017 kregen wij de kans om Decorette Castricum over te nemen. Vanaf begin september zijn wij dan ook gevestigd op de burgemeester Mooijstraat nr. 7 in Castricum en op de Ambachtsring 9h in Heemskerk. In onze winkel in Castricum verkopen wij ook verf en behang.

Voor meer informatie en inspiratie bezoek onze website VanVlietenVijzelaar Woonatelier.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..