V.V. Limmen

Introductie V.V. Limmen

V.V. Limmen staat voor de Voetbalvereniging Limmen. De vereniging werd op 4 juni 1931 opgericht met de naam Oranje-Wit. Wij spelen zowel voetbal op het veld als -sinds 2014- in de zaal. De vereniging heeft een omvang van ruim 900 leden en heeft de beschikking over vier wedstrijdvelden en twee trainingsvelden. De thuisbasis ligt op het sportcomplex ‘Dampegheest’ aan de Dampegheestlaan 2 in Limmen. De zaalvoetbaltak heeft haar thuisbasis in sporthal de Enterij aan de Middenweg.

De vereniging heeft een aantal actieve commissies. Elk met een eigen taak: jeugdzaken, technische zaken en wedstrijdzaken, kantine, accommodatie, financiën en personele zaken, evenementen en commerciële zaken. Elk van de commissies is vertegenwoordigd in het Hoofdbestuur dat uit 10 leden bestaat.
Net als elke andere vereniging, kan de v.v. Limmen niet zonder haar vrijwilligers; meer dan 400. Niet alleen zijn het er veel, maar belangrijker is dat zij bergen werk verzetten en elk weekeinde zorgen voor een tiptop begeleiding op een prachtige accommodatie.

De v.v. Limmen is ook actief met veel jaarlijks terugkerende activiteiten en sportdagen. Zelfs ver buiten Limmen is bijvoorbeeld het Familie Stratentoernooi bekend. De jeugdveiling overtreft elk jaar weer de stoutste verwachtingen en de jeugd neemt deel aan rond de twintig toernooien.
Kortom, er is veel te doen en te genieten bij de v.v. Limmen.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..