Uit Je Bak Festival 2018

Uit Je Bak Festival 2018

Ook dit jaar is er weer een Uit Je Bak Festival in Castricum! Het is bijna Hemelvaart dus het wordt tijd dat Uit Je Bak met de eerste namen komt! Vol trots kondigen we TAPE TOY, STARFISH en TRIANGLE aan!

Daarnaast mogen we weer gebruik maken van de skills van Yetiland waardoor we ook weer een nieuw post-apocalyptisch meermin (M/V) punk logo hebben! De aankleding van Uit Je Bak zal op dit thema ook aangepast worden. Dus laat je verassen op de laatste zondag van juli!

Om te beginnen met Triangle: De driekoppige band is gevormd door drie vrienden die de handen ineen sloegen vanwege hun liefde voor rock en improvisatie. Allemaal zeiden ze hun een punkverleden gedag; op zoek naar een nieuwe sound! Nachtelijke sessies in een bunker werden afgewisseld met optredens op diverse podia in Noord-Holland. Vijf jaar later heeft dit muzikale drietal zijn vorm gevonden: Lyriek en groove.

Als volgende Starfish! Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae nemen de vier jongens je direct mee naar het strand. Met hun roots in de IJmond aan de Noord-Hollandse kust is dat ook niet zo gek. Deze guys weten die sfeer om te zetten in een explosieve party!

Last but not least natuurlijk, Tape Toy! De mix van sterke popsongs, harde gitaren, en af en toe een synthesizer maakt dat je even meegenomen wordt naar je favoriete schoolfeest. En door lyrics over schildpadden en suïcidale duiven, heb je achteraf ook nog wat om over na te denken.

Over Uit Je Bak Festival

Dit jaar viert Cultureel poppodium De Bakkerij in Castricum voor het elfde jaar het Uit Je Bak Festival in Castricum. In 2007 was de eerste editie van het festival, toen nog buiten bij het oude pand van De Bakkerij aan het Bakkerspleintje. Het jaar daarop gingen we naar parkeerplaats De Brink. Omdat het pand van De Bakkerij werd gesloopt. De Brink bleek geen perfecte locatie waardoor we in 2009 verhuisden naar onze huidige locatie in het Willem de Rijkepark. De jaren erna werd er steeds een schepje bovenop gedaan waardoor het festival uitgegroeid is naar het drukke, gezellige, zonnige en gevarieerde festival wat het nu is!

Door de jaren heen hebben er veel verschillende artiesten op het Uit Je Bak Festival gestaan. Ook verschenen er steeds meer verschillende programma onderdelen zoals de Silent Disco en het theater programma. Veel van de bands op het Uit Je Bak Festival staan later ook op grotere festivals zoals Lowlands of Zwarte Cross. Daar hebben onze programmeurs een neus voor waarop we erg trots zijn!

Waar en wanneer

Zondag 29 juli van 12:30 tot 22:30 Willem de Rijkepark, 1901 TT  in Castricum

 

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim nu!

Claim deze vermelding

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..