Uit Je Bak Festival

Uit Je Bak Festival

Over Uit Je Bak Festival

Dit jaar viert Cultureel poppodium De Bakkerij in Castricum zoals elk jaar het Uit Je Bak Festival in Castricum. In 2007 was de eerste editie van het festival. Toen was het nog buiten bij het oude pand van De Bakkerij aan het Bakkerspleintje. Het jaar daarop gingen we naar parkeerplaats De Brink. Omdat het pand van De Bakkerij werd gesloopt. De Brink bleek geen perfecte locatie waardoor we in 2009 verhuisden naar onze huidige locatie in het Willem de Rijkepark. De jaren daarna werd er steeds een schepje bovenop gedaan.  Hierdoor is het festival uitgegroeid naar het druk bezochte, gezellige, zonnige en gevarieerde festival zoals het nu is!

Door de jaren heen hebben er veel verschillende artiesten op het Uit Je Bak Festival gestaan. Ook verschenen er steeds meer verschillende programma onderdelen zoals de Silent Disco en het theater programma. Veel van de bands op het Uit Je Bak Festival staan later ook op grotere festivals zoals Lowlands of Zwarte Cross. Daar hebben onze programmeurs een neus voor waarop we erg trots zijn!

Lees hier alle evenementeninformatie over de komende editie van 2019.

Wat Is Uit Je Bak?

Het Uit Je Bak Festival is hét visitekaartje van cultureel podium De Bakkerij in het Willem de Rijkepark (tegenover Geesterduin) in Castricum. Hier komen muziek, theater, dans en kunst samen. Bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van een inspirerend en zomers dagje uit.

Met uiteenlopende optredens van verschillende bands heeft het kleinschalige, geheel door vrijwilligers georganiseerde festival ook dit jaar weer heel wat te bieden. Maar niet alleen de muziek is de moeite waard. Er zijn op het festival ook exposities, theateracts en verrassende straatoptredens te bewonderen. Daarnaast kunnen kinderen zich ook prima vermaken met verschillende activiteiten. Voor iedereen wat wils!

Het Dagprogramma

Bekijk hier het volledige dagprogramma van UJBF

Waar en wanneer

Zondag 28 juli 2024 van 13:00 tot 22:30 Willem de Rijkepark, 1901 TT  in Castricum

Gratis Entree!!!!

Kijk voor meer informatie op de website Uit Je Bak.

 

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..