De prachtige Tuin van Kapitein Rommel

De Tuin van Kapitein Rommel is niet zo maar een Tuin, maar één die bol staat van allerlei activiteiten op recreatief, cultureel en educatief gebied. Centraal in deze oase van rust staat de ontmoeting tussen mensen. Maar u kunt ook gewoon heerlijk rondwandelen of rustig zittend op een bankje en genieten van alles wat er groeit en bloeit. Een tuin die bovendien elk seizoen wat anders te bieden heeft.

Activiteiten

Inmiddels zijn er bekende tradities zoals de educatie voor basisscholen, het pompoenenconcert en de kerstmarkt. Evenals de Open Tuinen Dagen en om de twee maanden wisselende exposities in de ontmoetingsruimte. In het najaar zijn er activiteiten voor met name jonge kinderen. Bekijk hier al onze activiteiten op de website van De Tuin van Rommel.

De Stichting

De Tuin is ondergebracht in de Stichting Tuin van Kapitein Rommel die zich ten doel stelt de tuin en de ontmoetingsruimte aan te wenden voor allerlei activiteiten. De Tuin draait voor een groot deel op vrijwilligers. Ieder met zijn eigen inbreng bij de diverse activiteiten.

Waar

De Tuin van Kapitein Rommel ligt in het centrum van Castricum, schuin tegenover het NS-station. Het is geopend op werkdagen van 9.30 tot 16.30 uur. Op feestdagen is de Tuin gesloten.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..