The Climbing Company

Welkom bij The Climbing Company

Over The Climbing Company

The Climbing Company is er voor jong en oud. Maak bij ons kennis met de klimsport of volg alle cursussen om uiteindelijk lekker in de rotsen te kunnen klimmen. Train met ons mee of krijg advies over jouw klimmateriaal.

Wij bieden alle cursussen en trainingen om op elk niveau en op elke leeftijd te kunnen klimmen, techniek te verbeteren, sterker te worden of door te groeien om lekker. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld samen met je kind (5+ jaar) te kunnen sporten of ga je liever met jouw vrienden of partner aan de slag.  Wij zijn heel flexibel en stemmen de lessen af op uw wensen.

Locatie

The Climbing Company is erop gericht om kennis te verzamelen en over te brengen op geïnteresseerde nieuwe, gevorderde en vergevorderde klimmers. Wij hebben geen eigen locatie maar gebruiken verschillende locaties in Nederland om hier onze activiteiten te organiseren en klimmers verder te helpen in hun passie om verder en hoger te klimmen en moeilijkere routes te bedwingen.

Bij ons staat de experience en de kwaliteit van onze producten voorop, of het nu gaat om een les of training of alleen om advies en het uitproberen van sportklimmaterialen. Wij verhuren niet één standaard product, maar alle producten die ook verkrijgbaar zijn in onze webshop. Oftewel bij ons kan je een product uitproberen, advies krijgen en als het je bevalt, schaf je dit gewoon bij ons aan. Onze instructeurs helpen je graag verder in onze climbing experience, les, cursus of training.

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..