Tafeltennis Vereniging Castricum

Welkom bij Tafeltennis Vereniging Castricum

Over Tafeltennis Vereniging Castricum

Bij Tafeltennis Vereniging Castricum is het altijd gezellig. Wij zijn een leuke vereniging voor jeugd, senioren en 50+. Ons mooie eigen gebouw is regelmatig open voor de diverse doelgroepen. Er wordt op bijna iedere dag tafeltennis gespeeld.

Een aantal van onze senioren en jeugdspelers doen mee in de competitie. Voor hen zijn er teams waarin ze op hun eigen niveau wedstrijden kunnen spelen. Door deze groepen wordt op de dinsdag- en donderdagavond getraind.

Voor de 50+ groep hebben wij een speciale ochtend en dat is op de woensdag van 9 tot 12 uur. Op deze gezellige ochtend wordt er gespeeld en koffie en thee gedronken door 50-, 60-, 70-, 80- en 90-plussers.

De vrijdagavond is gereserveerd voor de competitiespelers. Zij spelen ongeveer 1x per 2 weken op vrijdag een thuiswedstrijd, in de andere weken wordt er uit gespeeld. De wedstrijden worden met 3 spelers per team gespeeld. Op dit moment hebben we 5 competitie spelende seniorenteams. Het is dan altijd een drukke, maar gezellige boel in onze kantine.

Op zaterdag speelt de jeugd overdag hun competitiewedstrijden. Wij hebben een samenwerkingsverband met de tafeltennisvereniging in Limmen, daar worden deze wedstrijden dan ook gespeeld.

Zondagmiddag kan men vrij spelen bij onze club. Van 14 uur tot 16 uur mag iedereen – lid of geen lid – bij ons komen tafeltennissen. Voor niet-leden wordt een kleine vergoeding gevraagd: €1,00 voor de jeugd t/m 17 jaar, 18+ betaalt €2,50.

Verder worden er regelmatig zowel binnen als buiten de vereniging toernooien en andere activiteiten georganiseerd.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.ttvcastricum.nl/wp en onze facebookpagina Ttv Castricum.

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..