Strandvondstenmuseum Castricum

Het Strandvondstenmuseum vindt u op het mooiste plekje van Castricum. Naast de ingang Zanderij van het Noord-Hollands Duinreservaat, exploiteren wij een het Strandvondstenmuseum. Naast het strandjutten, wordt er ook veel aandacht geschonken aan Streekhistorische thema’s. De rondleidingen en presentaties bevatten filmpjes, nieuws en wetenswaardigheden over strandingen en strandvondsten. Ook vertellen wij een flink aantal leuke waargebeurde anekdotes van het strand.

Jutters arrangement

Het ‘Jutters arrangement’ is een echte aanrader. Een compleet programma met anekdotes, die verzorgd kan worden met een lunch, high tea of diner (buffet) in ons museum. Vraag naar de mogelijkheden.

Groepen

Er worden regelmatig rondleidingen, vergaderingen, (bedrijf) uitjes en educatieve projecten voor leerlingen of studenten verzorgd. Maar er is ook een leuke speurtocht voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Steeds vaker komen wij ook bij instellingen of scholen langs met een presentatie, lezing of gastles.

Educatieve projecten

In samenwerking met onderwijsinstellingen worden regelmatig projecten opgepakt. De projecten zijn op het gebied van streekhistorie cultuur, zorg en educatie waaronder agrarisch-, natuur- en industrieel erfgoed.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..