Strandpaviljoen Zoomers

LocationCastricum
Status Closed nowOpens at 09:00 today
Strandpaviljoen Zoomers

Welkom bij Strandpaviljoen Zoomers

Over Strandpaviljoen Zoomers

Bij strandpaviljoen Zoomers kun je in een relaxte sfeer genieten van dat echte strandgevoel. We hebben comfortabele loungebanken en sfeervolle openhaarden. Op ons zandterras staan de riante strandbedden uit Bali garant voor een ontspannen stranddag.

Bekijk hier de menukaart van Strandpaviljoen Zoomers

Restaurant

In ons restaurant en onze keuken werken we met de beste (biologische) producten uit de buurt. De chef kok en zijn team hebben een passie voor eerlijke, lokale producten en dat proef je! Duindoorn, slowfood, vis, vlierbloesem, zeewier en (healthy) comfortfood zie je veel terug op onze kaart. Alles wordt huisgemaakt en met veel aandacht bereid.

Yoga en Massage

Elke zaterdagochtend van mei tot en met september organiseert Yogacentrum Castricum ontspannende yogalessen. De aanvang is 9.30 uur en je kunt je inschrijven door te mailen naar [email protected]. Op zomerse dagen kun je bij ons ook terecht voor een rustgevende massage. Karine de Koning van Nokori massages laat je helemaal ontspannen. Na de massage lekker met je voeten in het zand nagenieten met een kopje wellness (ijs)thee! Bel Karine voor een afspraak, 06-39773733

Trouwen en feesten

Geef elkaar het ja-woord met je voeten in het zand. Toast met elkaar aan de waterlijn. Geniet samen met je gasten van de vergezichten en de heerlijke zeebries. Droom even later weg met de ondergaande zon. Kan het romantischer?

Castricum aan Zee is een gebied dat voelbaar uitnodigt om te komen genieten van de rijkdom die het te bieden heeft.

Bekijk hier de live webcam

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..