Strandpaviljoen Zeezicht

Strandpaviljoen Zeezicht Castricum

Welkom bij strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan zee. Op het terras en in het moderne restaurant kunt u vanaf nagenoeg elke plek uitkijken over strand en zee. Hoogzomer bieden wij zelfs de mogelijkheid om met uw voeten in het zand in onze zogenoemde “Zandwijk”, te genieten van het strand, de zee en de ondergaande zon.

Kortom, Zeezicht ontstresst!

CULINAIR GENIETEN AAN HET STRAND

De eerste links. Makkelijk toch? Als je bij Castricum aan Zee bij het strand naar beneden loopt is Zeezicht het eerste strandpaviljoen aan je linkerhand. Naast een ruim terras met vrolijke bediening spreekt vooral de eigentijdse indeling en inrichting tot de verbeelding. En als dan ook nog de nieuwste creaties van de Chefkok aan je tafel worden gebracht is jouw geluk compleet. Niet voor niets staat Zeezicht bekend als het lekkerste Strandpaviljoen van Castricum.

VAN BEDRIJFSFEEST TOT BRUILOFT

Zeezicht is bij uitstek geschikt om jouw feest of evenement te organiseren. We hebben naast een toprestaurant ook een sfeervolle ruimte om grote groepen te ontvangen. De groepen die er tot dusver komen zijn heel divers. van zakelijke events (trainingen, presentaties, bedrijfsfeesten, brainstormsessies, workshops, bijeenkomsten…) tot feesten die een unieke locatie verdienen. Ben je op zoek naar een locatie voor jouw receptie, bruiloft of (verjaardags)feest? Kies dan voor de unieke combinatie van strand & (top)restaurant.

Bekijk hier de live webcam

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..