Strandpaviljoen Deining

Strandpaviljoen Deining

Bij Strandpaviljoen Deining bij Castricum aan zee, kun je terecht voor een verfrissend drankje, een heerlijke maaltijd of een gezellige high tea. Wij zijn het hele jaar door open; weer of geen weer. Kom afkoelen na een warme stranddag of warm juist op bij de knisperende open haard na een frisse strandwandeling.

Het strand en de zee hebben altijd iets bijzonders. Een etentje is net wat specialer, een drankje net wat gezelliger. Zonder de prachtige natuur om ons heen zouden wij geen bestaansrecht hebben. Daarom geven we de natuur zoveel mogelijk terug: strandpaviljoen Deining staat dan ook voor duurzaam dineren.

Bruiloften bij Deining

Wil jij de mooiste dag van je leven vieren op het strand? De liefde van je leven het Ja-woord geven met je voeten in het warme zand? Ook dat kan bij Deining. Wij denken met jullie mee en zorgen ervoor dat je trouwdag echt de mooiste dag van je leven wordt.

Openingstijden

*Door de huidige Corona maatregelen zijn wij gesloten tot en met donderdag 12 november 2020*

Van maandag tot en met zondag geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op onze website Deining.nl

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..