Strandpaviljoen Bad Noord

Welkom bij Strandpaviljoen Bad Noord

Bad Noord is het strandpaviljoen van Castricum aan Zee waar je nog waar voor je geld krijgt. Door ons lokettensysteem en ons efficiënte team zijn wij in staat een kwalitatief sterk product neer te zetten tegen een bijzonder vriendelijke prijs.

Ons paviljoen dat al sinds 1991 onder leiding staat van eigenaar Marcel Rinsma is een begrip in Bakkum en omstreken. Het is de uitvalsbasis voor kampeerders van Camping Bakkum, een van de grootste campings van Nederland, en onze vaste gasten.

Door onze unieke, rustige ligging op 900 meter van de hoofdopgang van Castricum aan zee vind u hier de ideale plek voor een heerlijke dag aan het strand met uw gezin, een mooie locatie voor al uw feesten en partijen. Naast ons paviljoen hebben wij ook de beschikking over strandhuisjes en lockers. Voor verhuur neem contact met ons op. Wij verhuren op zonnige dagen ook strandstoelen, parasols en windschermen.

Verhuur & Verkoop

Strandhuisjes 

Op het mooiste strand van Nederland bestaat de unieke mogelijkheid om een strandhuisje te huren. Deze zijn voor een week, een Mid week of een wekend te huur vanaf €200,00. Voor meer informatie over het huren of kopen van de strandhuisjes kunt u kijken bij Strandhuisjes huren.

De strandhuisjes staan op het noordelijke deel van Castricum aan Zee, weg van de drukte. Het biedt u de mogelijkheid heerlijk te genieten van zee en strand, zonder dat u daarvoor eerst in de file hoeft te staan. Er is een groot parkeerterrein bij de strandopgang.

Naast ons strandpaviljoen staan 24 strandhuisjes van 3 * 3 meter met een eigen terras van 3 * 3 meter. De huisjes staan op het strand van begin mei tot en met eind september. Enkele van deze huisjes zijn momenteel te koop.

Boek hier uw strandhuisje bij Bad Noord

Lockerruimte 

Op het afgeschermde gebied achter de strandhuisjes hebben wij lockerruimte beschikbaar. Ideaal voor verventte strandbezoekers, kite-surfers (ideaal als opslag voor benodigdheden) en andere bezoekers. De lockers worden per seizoen verhuurd en zijn per stuk afsluitbaar. 

Catamaranstalling 

Ook voor de catamaran liefhebbers hebben wij een mooie aanbieding. Wij hebben nog enkele plekken over bij onze catamaranstalling op het strand. U kan uw catamaran voor een seizoen stallen op onze verhogingen. Neem contact op om een plek te huren.

Bekijk hier de live webcams bij Castricum aan zee

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..