Stichting Eiland De Woude

Over Stichting Eiland De Woude

Stichting Eiland De Woude maakt zich sterk om u een goed en mooi beeld te kunnen geven over het eiland De Woude. Als je denkt dat De Woude saai is, heb je het mis. In het dorp vind je twee café/restaurants, waar je heerlijk aan het water op het terras kunt zitten. Voor mensen die langer dan een dag op het eiland willen vertoeven, zijn er meerdere B&B’s campings.

Op De Woude is zelfs een kerkje, De Kemphaan. In dit kerkje worden onder andere workshops gegeven, klaverjasavonden georganiseerd en je kunt er trouwen. Verder is het voor allerlei andere zaken te huur.

Het eiland ligt centraal tussen een aantal grote steden zoals Amsterdam, Alkmaar, Zaandam en Purmerend. De Woude ligt in de Westwouderpolder, een naam die voor weidevogelliefhebbers bekend is. Een wandeling rondom het eiland is zeker de moeite waard. Het is een stuk van zeven kilometer, waarbij je langs de weilanden, het Alkmaardermeer en het dorp loopt.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..