Stichting Auticafé Kennemerland

Welkom bij Stichting Auticafé Kennemerland

Over Stichting Auticafé Kennemerland

Stichting Auticafé Kennemerland is een organisatie geleid door ouders met autistische kinderen. Ons doel is om mensen met autisme, mantelzorgers en hulpverleners in Kennemerland met elkaar in contact te brengen, informatie en ervaringen rondom autisme met elkaar te delen, elkaar te adviseren en een luisterend oor te bieden.

Dat doen we via deze website en onze (besloten) Facebookpagina, maar ook tijdens bijeenkomsten in Castricum, die via deze site en Facebook aangekondigd worden. De avonden zijn gratis en hebben elke keer één of meerdere deskundige spreker(s) die uiteenlopende thema’s behandelen. Daarnaast is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met andere ouders ervaringen te delen.

Stichting Auticafé Kennemerland is een voortzetting en uitbreiding van Auticafé Castricum, waarvan de oprichters in 2015 na acht jaar inzet zijn gestopt met de organisatie van de bijeenkomsten.

Samenwerking

Sinds 1 januari 2020 zijn het Auticafé Kennemerland en Voorzet een samenwerking met elkaar aangegaan. Beiden hebben gemeen dat zij te maken hebben met autisme. Daarnaast is de gezamenlijke insteek om kennis te delen en te verspreidden en om een netwerk op te bouwen met elkaar. Voorzet is een sponsor van het Auticafe en zij maken de bijeenkomsten mede mogelijk.

Wie is Voorzet?

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS).

Uniek concept:

Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en bij vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. Dit maakt ons tot een multidisciplinair team met korte lijnen. Er wordt op alle onderdelen gewerkt vanuit dezelfde visie, wat duidelijkheid geeft.

Voorzet bestaat uit de volgende onderdelen:

 
Voor meer informatie over Voorzet ga naar de website voorzet.nl

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..