Snackbar De Toren

LocationCastricum
Status Closed nowOpens at 11:00 today
Snackbar De Toren

Welkom bij Snackbar De Toren

Over Snackbar De Toren

Bij Snackbar De Toren is het de kwaliteit en de smaak van onze producten waar we bekend door zijn geworden in de gemeente Castricum. Bijna al onze overheerlijke snacks worden op ambachtelijke wijze in eigen keuken gemaakt. We zijn enorm trots op onze kroketten, die moet je geproefd hebben. Daarom is het elke donderdag “krokettendag”. Dan rekenen wij voor elke soort kroket slechts één euro.

Bekijk hier de menukaart van Snackbar De Toren in Castricum

Voor uw en ons gemak kunt u bestellingen vanaf €30,00 een uur van te voren doorbellen.

Catering

Catering de Toren verzorgt uw catering tot in de puntjes. Of het nu gaat om een bedrijfslunch of om een heerlijk buffet tijdens uw feest, u kunt altijd rekenen op een royale opmaak, de hoogste kwaliteit en stipte levering. Al onze hapjes en gerechten worden zelfgemaakt in eigen keuken. Wij maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten. Plan uw bestelling ruim van tevoren. Lees meer op onze website Catering De Toren. Op deze website kunt u geheel vrijblijvend een “boodschappenlijstje” samenstellen voor uw gelegenheid. Plan uw bestelling op tijd. Wij nemen altijd contact met u op om uw bestelling te bespreken.

Verhuur

Uiteraard beschikt Catering de Toren over een breed en compleet assortiment verhuurartikelen. Van gebakvorkjes, bestek, borden, glaswerk, tafels, stoelen tot complete tapinstallaties en partytenten. Alles wat u nodig heeft kunnen wij leveren. Erg makkelijk, want uw eigen servies en glaswerk kan in de kast blijven staan en u hoeft niets bij de buren te lenen. Lees hier meer over Verhuur  bij De Toren.

Geeft u een klein feestje dan kan worden volstaan met het huren van enkele sta-tafels, eventueel met parasols. Bent u niet zeker over de weersomstandigheden, dan kunt u bij ons partytenten huren die wij voor u plaatsen en afbreken.

Ook aan de verwarming is gedacht. Geeft u een “groot feest” dan overkappen wij desnoods uw feestlocatie en kleden deze sfeervol aan. Laat u door ons personeel adviseren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kwaliteit

Over smaak valt te twisten. Over kwaliteit niet. Bij de voorbereiding van uw opdracht wordt niets aan het toeval overgelaten. Ons creatieve keukenteam werkt uitsluitend met verse ingrediënten.

De Toren beschikt over een moderne keuken met alle faciliteiten. Uw wensen worden met zorg en toewijding door onze medewerkers uitgevoerd. Onze kwaliteit vindt u niet alleen in het “eten en drinken”. Onze gehele aanpak is gericht op service.

Vanaf het eerste contact tot en met het opruimen of ophalen van overgebleven producten. Als all-in cateraar beschikken wij over een ruim en modern assortiment verhuurartikelen waarmee u uw feest compleet kan maken. Van welke omvang uw opdracht ook is; een enkele salade of een compleet gecombineerd koud en warm buffet. U kunt altijd rekenen op een royale opmaak, de hoogste kwaliteit en stipte levering.

Volg Snackbar De Toren op Facebook

Foto: website Snackbistro De Toren

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..