Restaurant ‘t Eethuysje

LocationCastricum
Status Closed nowOpens at 17:30 today
Restaurant 't Eethuysje

Welkom bij Restaurant ’t Eethuysje in Castricum

Restaurant ’t Eethuysje is een mooi, comfortabel en gezellig restaurant op een prachtige locatie. Wij zijn gevestigd in een uniek pand, aan de Dorpsstraat in Castricum. Ons mooie terras bevindt zich aan de zijkant van het pand, op een beschut idyllisch pleintje met vrij uitzicht op de historische dorpskerk. Een ideale locatie voor een fijne, ontspannen lunch, uitgebreide hightea of gezellig en heerlijk diner. Wij bieden u een verfijnde internationale keuken.

Onze chef-kok Michiel Bakker, sous-chef Bart Nijman en patissier Pawel van der Molen hebben zeer veel ervaring (o.a. Vis aan de Schelde in Amsterdam, Apicius in Bakkum, de Bokkedoorns in Overveen, Banketbakkerij Roos in Bergen en verschillende hotels in Frankrijk en Zwitserland). Zij bereiden voor u hoogstaande gerechten met een eigen draai en vooral veel smaak. Zij werken graag met eerlijke en verse seizoensproducten uit de streek. Dit in combinatie met passie voor koken en veel aandacht voor smaak en presentatie staat garant voor een avond culinair genieten. Verder combineren we de gerechten graag met bijpassende wijnen. Onze spontane gastvrouwen (onder leiding van Marieke Bakker) kunnen u op dit gebied, desgewenst, adviseren.

Trakteer uzelf op een smakelijke middag of avond onbezorgd genieten in Restaurant ’t Eethuysje in Castricum!

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..