Restaurant Het Kombof

LocationDe Woude
Status Closed nowOpens at 16:00 today
Restaurant Het Kombof

Over het kombof

Restaurant het Komboft is een café/restaurant op het mooie eiland De Woude. Het Kombof heeft een leuk terras aan het water waar het ‘s zomers goed toeven is. ‘s Winters en op koude herfstdagen wordt de openhaard dagelijks gestookt.

Omstreeks 1.800, na het graven van de Markervaart is het eiland De Woude ontstaan. Om de werklui van een natje en droogje te voorzien werd op het eiland een café neergezet. In de tussenliggende jaren is dat café uitgegroeid tot wat het nu is.

Het Kombof is een restaurant met ongeveer 80 zitplaatsen, een terras met 90 zitplaatsen en café Bakboord, twee eigen aanlegsteigers voor passanten en een jachhaven met ongeveer 35 ligplaatsen.

In ons restaurant hangt een nostalgische, gezellige sfeer. De zomers worden vaak gekenmerkt door vele koude biertjes op een zonnig terras. Of met een flesje koele rosé en een heerlijk menu.

In de winter brandt de haard en kan men zich warmen na een mooie wandeling met chocomel of een glaasje glühwein. Ook serveren wij in de wintermaanden een mooie wildmaaltijd met een goed glas wijn.

De Keuken

Onze keuken combineert Franse en Hollandse invloeden en wisselt viermaal per jaar van kaart. buiten de kaart om is er een wisselend driegangen keuzemenu voor €29,50 per persoon. Vanaf oktober staat er traditioneel wild op het menu. Natuurlijk staan er ook diverse streekgerechten op de kaart. Wat te denken van de grookte polderpaling, wouder stoofaal, bourgondische lamsbout of verse asperges.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..