Restaurant De Woude

Restaurant De Woude

Welkom bij Restaurant De Woude. Vlakbij Amsterdam, tussen Zaandam en Alkmaar vindt u een prachtig natuurreservaat van Staatsbosbeheer op eiland De Woude. Aan de rand van dit eiland ligt ons karaktervolle restaurant-eetcafé de Woude.

Hier kunt u terecht voor koffie met wat lekkers, een lunch of een diner. In een huiselijke sfeer kunt u binnen of op het terras direct aan het water genieten van onze vers bereide ambachtelijke gerechten.

Uiteraard bieden wij ook arrangementen voor bijvoorbeeld bruiloften of bedrijfsfeesten. Uw gasten zullen verrukt zijn over de voortreffelijke keuken en de unieke locatie. De Woude is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid, waar vandaan u ons terras al kunt zien liggen.

Door het prachtige natuurlandschap en de ligging aan het Alkmaardermeer is De Woude een idyllische omgeving voor natuurliefhebbers en watersporters. Het gevoel er écht even uit te zijn begint al zodra u op het pontje stapt wat u vanaf de parkeerplaats naar de overkant brengt. Kijkt u eens bij “omgeving” voor meer informatie over dit unieke stukje Nederland!

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..