Oxygen Segway

Welkom bij Oxygen Segway

Oxygen Segway is een onderdeel van Oxygen Events. Een full-service evenementenbureau voor de zakelijke markt opgericht in 1999. Wij zijn dolenthousiast over onze segways en willen dit heel graag met jou delen. Dit kan op verschillende manieren. Oxygen Segway organiseert Segway tours op verschillende locaties in Noord-Holland voor individuele inschrijvingen en groepen. Voor bedrijven organiseren we naast de segway tours ook de “Segway live experience” op iedere gewenste locatie in de Benelux. Tijdens deze Segway live experience ervaren deelnemers op verschillende manieren wat het is om op een Segway te rijden. Voor meer informatie ga je naar de “Segway live experience” pagina.

Oxygen Segway Tour

Stad en land verkennen op een segway is een fantastische ervaring. Je glijdt 20 cm hoger dan normaal, moeiteloos en geruisloos door het landschap. Oxygen Segway heeft een aantal verschillende segwaytours uitgestippeld in de provincie Noord-Holland. De nadruk bij al onze segwaytours ligt op het leren rijden op de segway en het verbeteren van de vaardigheden door verschillende oefeningen onderweg. Heb je zelf een groep mensen en wil je op een andere locatie graag met segways rijden? Mail of bel ons voor meer informatie en we maken een segwaytour op maat op de locatie van jouw keuze.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..