Orthodontiepraktijk Huisinga

Welkom bij Orthodontiepraktijk Huisinga

Over Orthodontiepraktijk Huisinga

Orthodontiepraktijk Huisinga is gevestigd in het centrum van Castricum, aan de Dorpsstraat. Ons ervaren en enthousiaste team staat klaar om u te helpen met de best mogelijke orthodontische behandeling.

Behandelingen

De behandelingen zijn erop gericht om op de eerste plaats het gebit functioneel zo goed mogelijk te maken.

Bij het eerste bezoek (eerste consult) zal de orthodontist beoordelen of een beugel nodig is en wanneer. Zo ja, wat voor soort beugel past bij u en hoe lang zal de behandeling gaan duren. Na afloop wordt er ook een kostenbegroting meegegeven. Er zal, indien er een behandelnoodzaak is, nadere informatie worden verzameld. Er volgt dan een nieuwe afspraak. Tijdens deze afspraak van ruim een half uur, zal de orthodontist een uitgebreide instructie mondhygiëne gegeven. Wij maken dan ook röntgenfoto’s, kleurenfoto’s en afdrukken van het gebit.

De gebitsafdrukken worden daarna door een tandtechnicus uitgegoten en bewerkt. Alle verzamelde informatie wordt door mw. Huisinga bestudeerd en zij stelt hiermee een behandelplan op. Wij zullen het behandelplan bij de eerstvolgende afspraak met u bespreken en nader uitleg geven. Na het bespreken van het behandelplan volgen de afspraken voor het plaatsen van de beugel. Lees hier meer over de verschillende soorten beugels

Spoedgevallen

Hieronder staan tips voor het geval u ‘s avonds, in het weekend of op vakantie een probleem met uw beugel krijgt. Kijk eerst even goed wat de oorzaak van het probleem is. Tijdens onze vakanties neemt de afdeling Orthodontie van de Noord-West Ziekenhuisgroep voor ons waar. Maar dat is alleen voor ernstige pijnklachten en NIET voor losse brackets! U kunt daarvoor het volgende nummer bellen tel. 072-5483190

Contact

Wij zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.00 en van 13.00 tot 16.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Een parkeerschijf is eventueel verkrijgbaar bij de balie. Komt u met de fiets, dan zijn er ook voldoende fietsparkeerplekken voor onze deur.

Blijf op de hoogte en meld u aan bij de Castricum.info Facebook Groep

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..