Notariskantoor Van Duin

CategoryBedrijven
LocationCastricum
Status Open now
Notariskantoor Van Duin

Welkom bij Notariskantoor Van Duin

Over Notariskantoor Van Duin

De dienstverlening van Notariskantoor Van Duin kenmerkt zich door een persoonlijke en informele benadering in een ongedwongen sfeer. Voor een bespreking of de ondertekening van een akte wordt doorgaans minimaal een uur in de agenda gereserveerd zodat er voldoende gelegenheid is om met elkaar van gedachten te wisselen. Niet zelden zal het immers gaan om belangrijke keuzes waarbij een advies op maat van groot belang is. Bij het ondertekenen van de akte(n) besteden wij veel aandacht aan een duidelijke uitleg van de toch vaak ingewikkelde juridische taal. Vóór het ondertekenen wordt de akte dan ook eerst in normale taal doorgenomen.

Notaris mr. G. W. (Gert) van Duin werd geboren en is getogen in Uitgeest als zoon van oud-notaris N. J. van Duin te Heemskerk. Van Duin kreeg het vak dus met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Na het doorlopen van de middelbare school bij het Bonhoeffer College in Castricum, volgde de studie Notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na zich bij verschillende notariskantoren in het land alle facetten van het notarisvak eigen te hebben gemaakt, rees de gedachte aan een eigen kantoor. In 2003 werd dit een feit met de opening van het kantoor aan de Dorpsstraat 80 in Castricum.

Contact

U kunt nu gemakkelijk en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via: Contact met Notariskantoor Van Duin

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..