Multimate Castricum

LocationCastricum
Status Closed nowOpens at 09:00 today
Multimate Castricum

Over Multimate Castricum

Multimate Castricum is ruim 20 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers in Castricum. Onze bouwmarkten onderscheiden zich op het gebied van service en deskundigheid. Niet voor niets hanteren we de slogan ‘Jouw klus, onze kwaliteit’. Je vindt bij Multimate een zorgvuldig samengesteld assortiment waarbij de focus ligt op doe-het-zelf en wonen.

Expertise

Multimate heeft de meeste ervaring op het gebied van doe-het-zelven. Dat delen we graag. Je kunt terecht bij 65 vestigingen door heel Nederland. Elk filiaal behoort tot een zelfstandige ondernemer die je persoonlijk benadert en je zo goed mogelijk helpt met de door jou te verrichten klussen. Met de juiste spullen, en met de beste tips en adviezen. Zo blinkt iedere Multimate stuk voor stuk uit in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise als het aankomt op klussen in en rond je huis. Door samen te werken zijn deze ondernemers tevens in staat om professionele (merk)artikelen en kwaliteitsproducten voor een gunstige prijs aan te bieden.

Vakkundig in maatwerk

Al onze bouwmarkten voeren een onderscheidend maatwerkassortiment zoals binnen- en buitendeuren. Maar ook schuif- en draaideurkasten en diverse raamdecoraties. Ook kun je bij ons terecht voor buitenzonwering, horren en veiligheidsbeslag. Kortom, wij hebben alles wat je moet hebben. Om zeker te weten dat deze producten ook echt exact passen komen we graag bij je thuis om op te meten. Bovendien beschikken we over een vakkundig montageteam die je aankoop desgewenst thuis komt installeren. Lees meer op onze website.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..