La Trattoria

Welkom bij restaurant La Trattoria

Over Italiaans specialiteiten restaurant La Trattoria

Restaurant La Trattoria ligt in het gezellige centrum van Castricum. In ons sfeervolle restaurant kunnen 70 liefhebbers van de traditionele Italiaanse keuken genieten van de ontspannen sfeer en de gastvrije bediening. En bij goed weer kunt u plaatsnemen op het gezellige sfeervolle terras.

Openingstijden

Geopend van 13.00-23.00 uur. Keuken sluit om 22:00uur  Graag eerst reserveren. Dinsdag gesloten!

Menukaart

Bekijk hier de menukaart van Restaurant La Trattoria

Graag verwelkomen wij u en uw gasten voor een gezellig diner of lunch in ons restaurant. Proef de heerlijke Napolitaanse gerechten en sfeer! En kom gezellig langs bij ons restaurant in Castricum. Bel voor een afspraak of reserveer online.

Catering

Bij Restaurant La Trattoria bent u aan het juiste adres voor een geslaagde cateringoplossing! Dankzij de uitstekende kwaliteit van onze verse producten, bent u verzekerd van heerlijke Italiaanse specialiteiten op uw feest of partij. Bovendien hoeft u zelf de keuken niet meer in: wel zo fijn als uw gasten gearriveerd zijn. Graag bespreken wij u cateringwensen, zodat we samen een heerlijke oplossing vinden! Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact op of kom langs in ons restaurant.

Alleanza Culinaria Keurmerk

Restaurant La Trattoria is erkend door de prestigieuze “Alleanza Culinaria Ristoranti Italiani”. Keurmerk “Alleanza Culinaria Ristoranti Italiani”: Authentieke Italiaanse keuken van hoogwaardige kwaliteit. Gebruik van Italiaanse basisingrediënten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gastvrij onthaal, servicegerichte bediening en een prettige ambiance.

Waar kunt u ons vinden

Ons Italiaans restaurant ligt 5 minuten lopen vanaf het treinstation van Castricum. Ook per fiets of auto zijn wij gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Op 3 minuten loopafstand van een overdekte parkeergarage Bakkersplein.

Italië is dichterbij dan u denkt!

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..