Restaurant Johanna’s Hof

LocationCastricum
Status Closed nowOpens at 08:30 today
Restaurant Johanna's Hof

Welkom bij Restaurant Johanna’s Hof

Over Restaurant Johanna’s Hof

Johanna’s Hof bestaat al jaren lang, sinds 1933 en is gelegen op een prachtige plek in de bossen van het Noord-Hollands Duinreservaat. Een restaurant dat elke dag vanaf 8.30 geopend is en bekend staat om haar gastvrijheid, gezelligheid en vooral kindvriendelijkheid. Kortom een familie restaurant bij uitstek.

In ons restaurant kunt u genieten van een hoofdgerecht, een compleet menu of natuurlijk een pannenkoek, dus voor ieder wat wils. Ons gezellige, zonnige en ruime terras is een prima plaats om na een wandeling, fietstocht of bezoek aan bezoekerscentrum de Hoep een kop koffie te gebruiken of een lekkere lunch van onze uitgebreide lunchkaart.

Ook bent u welkom tot in de late uurtjes onder onze luifel met verwarming.

Naast ons a la carte restaurant en ons mooie terras kunnen wij u veel meer bieden. Johanna’s hof beschikt over zalen vanaf 20 tot 300 personen welke u kunt reserveren voor uw trouwdag, verjaardag, kinderfeestje, jubileum of bedrijfsfeest.

Johanna’s Hof beschikt verder over 10 plaatsen om uw paard, binnen en/of buiten te stallen . U kunt gewone of elektrische fietsen bij ons huren om het prachtige duingebied te verkennen. Voor E-bikes en de scootmobiel hebben wij oplaadpunten.

Johanna’s Hof biedt vele mogelijkheden.

Menukaart

De keuken is elke dag geopend vanaf 11.30. Op zaterdag en zondag kunt u om 9 uur al terecht voor een lekker ontbijtje. In het zomerseizoen kan dat elke dag vanaf 9 uur.

Er zijn ook verschillende gerechten buiten de kaart om. Zoals heerlijke visspecialiteiten. Ze werken uitsluitend met vis die in het seizoen verkrijgbaar is
en iedere dag vers geleverd door Schmidt zeevis uit Rotterdam.

In de herfst worden er heerlijke wildgerechten geserveerd en in het voorjaar Hollands asperges met lamsvlees. Een heerlijk pannetje mosselen mag in de zomer niet ontbreken!

Omdat het weggooien van eten economisch en maatschappelijk onverantwoord is, en het ook niet goed is voor het milieu, zijn de porties frietjes, salade en groenten aangepast aan de gemiddelde eter. Mocht u meer willen, dan kunt u het altijd aangeven.

Heeft u een allergie of dieet dan kunt u het laten weten, dan wordt daar rekening mee gehouden!

Fietsverhuur

Johanna’s hof ligt in een prachtig bosrijk gebied vlakbij het strand en de duinen. Om het gebied te verkennen kunt u bij ons fietsen huren.

Er zijn verschillende soorten fietsen te huur. Het zijn allemaal nieuwe fietsen en van goede kwaliteit. De kosten van het huren van een fiets ziet u hieronder. Let op er is maar 1 tandem beschikbaar. Als u de fiets een week huurt krijgt u 1 dag gratis.

Tevens kunt u bij ons gratis uw elektrische e-bike fiets opladen. Wij hebben een aantal oplaadpunten beschikbaar.

Zakelijke bijeenkomsten

Johanna’s hof ligt in de prachtige Kennemer duinen. Een bijzondere locatie om uw vergaderingen buiten de deur te organiseren. Het is niet alleen een locatie voor vergaderingen, maar u kunt er ook uw bedrijfsfeest organiseren in een van de 6 sfeervolle zalen.

Ook is het mogelijk om verschillende activiteiten te ondernemen, zodat het team gevoel nog groter wordt.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..