Jasmin Garden

Chinees Restaurant Jasmin Garden

Welkom bij Chinees restaurant Jasmin Garden. De afgelopen 30 jaar heeft ons specialiteitenrestaurant een bekende en goede naam opgebouwd bij de liefhebbers van de Chinese keuken.

Download hier de Afhaalkaart van Jasmin Garden Castricum

Gerechten

Wij informeren u met alle plezier over de uitgebreide keuzes in ons restaurant, de vele smakelijke gerechten en de afhaal- en cateringservice.

De Kanton-keuken.
Herkomst uit het zuiden van China. De Kanton-keuken is subtiel en weinig vet.

De Szechuan-Keuken.
Herkomst uit het westen, één van de vruchtbaarste streken van China. De Szechuan-keuken is rijkelijk gekruid en pikant door het gebruik van de Szechuan-peper.

De Pekeing-Keuken (ook wel Keizerlijke keuken genoemd)
Hier vindt de wereldberoemde Pekingeend z’n oorsprong.

Restaurant

In ons restaurant voelt u zich direct thuis vanwege de gastvrije ontvangst en de ruime opzet. Dankzij de sfeervolle Aziatische inrichting, de klimaatcontrole en een professionele, soepele bediening bieden wij een ambiance van hoog niveau. Deze ambiance is ook uitermate geschikt voor feesten en partijen. Sinds 1987 staat Jasmin Garden bekend om zijn keuken, die gespecialiseerd is in gerechten uit Kanton, Szechuan en Peking.

Afhaal & Catering

Uiteraard kunt u bij Jasmin Garden uw eten afhalen zoals u dat gewend bent. Daarnaast biedt Jasmin Garden u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze catering-service. Als u hierin bent geïnteresseerd dan kunt u hier een aanvraag doen of neemt u telefonisch contact met ons op om u vrijblijvend te informeren.

 

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..