Jacobshoeve Bakkum

Welkom bij B&B Jacobshoeve Bakkum

Over Jacobshoeve Bakkum

De B&B, kookstudio en kleinschalige vergader/trainingslocatie in het voorhuis van onze stolpboerderij in Bakkum (gemeente Castricum) is uniek. De Jacobshoeve staat vlak bij strand, duin, bos en veld. Maar ook dicht bij de steden Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. De B&B heeft 2 kamers met gedeelde of privé badkamer met ligbad en inloopdouche.

kookstudio

In de Kookstudio geeft gastvrouw Nancy kookworkshops. Je kunt de keuken ook huren en zelf koken met vrienden en familie. Verder kun je vergaderen of trainen in landelijke sfeer in de voorkamer en natuurlijk tussendoor even een frisse neus halen.

Onze moestuin voorziet al onze gasten van de meest heerlijke verse en duurzame groente, fruit, honing en eieren. En…. al ons elektriciteit wekken wij zelf op. Kom eens kijken, we delen het graag met iedereen!

vergaderlocatie

Ook kunt u bij ons terecht voor vergaderruimte of personeelsfeesten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jacobshoeve Bakkum, Echt genieten!

Claim deze vermelding

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..