Jacobshoeve Bakkum

Welkom bij B&B Jacobshoeve Bakkum

Over Jacobshoeve Bakkum

De Jacobshoeve Bakkum staat vlakbij het strand, duinen, bossen en veld. Het vakantiehuis, de B&B, de kookstudio en kleinschalige vergader/trainingslocatie in het voorhuis van onze stolpboerderij in Bakkum (gemeente Castricum) is vrij uniek. De dichtstbijzijnde steden zijn Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. De B&B heeft 2 kamers met gedeelde of privé badkamer met ligbad en een inloopdouche. Als vakantiehuis (Natuurhuisje) heeft het ook nog een extra 1-persoonskamer, een royale keuken en woonkamer.

Vakantiehuisje

Het gehele Voorhuis wordt als vakantiehuisje verhuurd. We hebben vaste wisseldagen, maandag en vrijdag. Uiteraard kun je ook een hele week of anderhalve week blijven. Er is plaats voor 5 personen in 3 slaapkamers. De “buiten” is geweldig, heerlijk (voetbal)veld voor de deur, tuinzitjes op het westen en op het oosten, een royale picknick tafel onder een lindeboom….. zoek ons maar eens op bij Natuurhuisje57373 of op onze website. En… u bent altijd onze enige gasten, dus privacy gegarandeerd. Van harte welkom, anytime!

Kookstudio

In de Kookstudio geeft gastvrouw Nancy kookworkshops. Je kunt de keuken ook huren en zelf koken met vrienden en familie. Verder kun je vergaderen of trainen in landelijke sfeer in de voorkamer en natuurlijk tussendoor even een frisse neus halen.

Onze moestuin voorziet al onze gasten van de meest heerlijke verse en duurzame groente, fruit, honing en eieren. En…. al ons elektriciteit wekken wij zelf op. Kom eens kijken, we delen het graag met iedereen!

Vergaderlocatie

Ook kunt u bij ons terecht voor vergaderruimte of personeelsfeesten. U kunt een bijeenkomst op deze locatie prima combineren met een buitenactiviteit. Het strand is 3 km verder op. U kunt fietsen huren of genieten van de mooie wandelenroutes in Castricum. Of ik kan een speciale activiteit voor u organiseren, bijvoorbeeld een kookworkshop. Er is een douche en verkleedruimte. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie op onze website De Jacobshoeve. Echt genieten!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..