Jac. P. Thijsse College Castricum

Welkom bij Jac P. Thijsse College Castricum

Het Jac P. Thijsse College Castricum is een grote school met intensieve aandacht voor iedere leerling. Er is veel te kiezen uit een gevarieerd onderwijsaanbod op mavo-, havo- en vwo-niveau en wij zorgen ervoor dat leerlingen zich thuis voelen, zich gezien en gekend weten. Ook de moderne uitstraling met goede faciliteiten voor het onderwijs en leerlingen helpt daarbij.  Zo is er in het hele gebouw wifi, zijn in de meeste lokalen smartboards aanwezig, hebben we talenlabs, de kunsthal, muziekstudio’s, moderne bèta-lokalen, uitgebreide lo-faciliteiten en mooie stiltewerkplekken voor leerlingen. In onze actuele mediatheek (de JPBieb) kunnen leerlingen in stilte werken, samenwerken en moderne media raadplegen. De aula ziet er gezellig uit en in de frisse schoolkantine is er een uitgebreid aanbod van verse en lekkere producten.

Ook de vele extra onderwijsactiviteiten verhogen de motivatie: excursies, vrijdagmiddagactiviteiten, dans en dramaproducties, stages, werkweken, sportdagen, deelnames aan landelijke wedstrijden (zoals wiskunde-, informatica- en natuurkundeolympiades), bedrijvenexcursies van de International Business Class (IBC), etc.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..