Huisartsenpraktijk Bakkum

Welkom bij Huisartsenpraktijk Bakkum

Over Huisartsenpraktijk Bakkum

Op 1 januari 2015 hebben wij, Marijke van den Berg, Marjolijn Heemeijer en Janine de Jong Huisartsenpraktijk Bakkum overgenomen van onze voorgangers dr de Groot en dr den Herder.

Bij deze nieuwe start hoort natuurlijk een een nieuwe wind en hier en daar wat verandering. Zo is ons team veranderd en uitgebreid en zijn we zijn de hele dag telefonisch bereikbaar. Wij bieden u ook steeds meer communicatiemogelijkheden via deze website. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij de mogelijkheid om ons een medische vraag te stellen via e-Consult. Of om uw herhaalrecept via deze website te bestellen!

Wij staan voor betrokkenheid, goede bereikbaarheid en behandeling gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. We zijn het gehele jaar geopend, zodat u geen beroep hoeft te doen op andere praktijken in vakantieperiodes. Daarnaast kunt u in onze praktijk ook terecht voor psychologische hulpverlening en voor dieetadvies via De Voedingstuin. Om de toegang tot deze spreekuren te vergroten is wekelijks een avondspreekuur van huisarts, psychologe en diëtiste.

OPENINGSTIJDEN EN SPREEKUREN

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00-17.00

Inloopspreekuur

Iedere werkdag is er inloopspreekuur. U kunt zonder een afspraak te maken inlopen tussen 8.00 en 8.30. Noteer a.u.b. uw gegevens bij de balie, dan wordt u op naam binnengeroepen.

Afsprakenspreekuur

– Huisartsenspreekuur: Elke werkdag tussen 8.00 en 16.00 uur, avondspreekuur op dinsdag van 18.00 tot 20.00 uur

– Assistentenspreekuur: Elke werkdag in de ochtend en de middag.

– Praktijkondersteuning somatiek (POH-S): Maandag, dinsdagochtend en donderdag

– Psychologe (POH-GGZ): dinsdag van 13.00 tot 20.00 uur en vrijdag

Voor alle spreekuren kunt u een afspraak maken via de assistente.

Telefonisch terugbelspreekuur.

Iedere werkdag is er een telefonisch terugbelspreekuur. Dit is van 12.00-14.00 uur. U kunt hiervoor een afspraak maken via de assistente

Kijk ook bij Apotheek Geesterduin

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..