Hotel het Oude Raadhuis

Hotel het Oude Raadhuis

Hotel het Oude Raadhuis is gevestigd in het historische Raadhuis in het centrum van Castricum. Dit monument uit 1911 heeft sinds juni 2010 negen unieke hotelkamers. Tijdens de restauratie zijn zoveel mogelijk authentieke details bewaard gebleven. Dit komt tot uiting in de sfeervolle kamers, met ieder hun eigen stijl en inrichting van het merk Rivièra Maison.

Het is een prachtige locatie voor een relaxed weekendje weg of een korte vakantie.

Ons hotel is ook uitermate geschikt voor de zakelijke reiziger.

In ons huiselijk lobby café kunt u na een goede nachtrust genieten van ons ontbijtbuffet. Wij serveren een heerlijk kopje Fairtrade koffie door onze barista voor u bereid. In ons lobby café óf op ons terras is het heerlijk vertoeven met een drankje.

Kamers

De negen verschillende kamers hebben ieder hun eigen unieke stijl en exclusieve inrichting van het merk Rivièra Maison. Geniet van de luxe bedden met heerlijk zacht bedlinnen van biologisch katoen. Voor de precieze specificaties van de kamer kunt u hier kijken.

Omgeving

Aan de rand van het bosrijke Noord-Hollands duinreservaat liggen Castricum en Bakkum, vlakbij het Noordzeestrand. De kust kenmerkt zich door de natuurlijke omgeving met bossen, duinen, polderlandschap, strand en zee.  Surfers, zwemmers en zonaanbidders vinden hier alle faciliteiten.

Voor de wandelaars en fietsers zijn er mooie routes door dit gebied.

Uitleg over groei en bloei en dierenleven in de duinen, wordt gegeven in het bezoekerscentrum ‘de Hoep’. Ook leuk te bezoeken met kinderen.

De voorzieningen in de gemeente zijn goed. Met vele restaurants, winkels,  bioscoop en zwembad op loopafstand.

In samenwerking met de locale fietsverhuur kunnen wij voor u op aanvraag fietsen laten afleveren.

Ook e-bikes behoren tot de mogelijkheid.

Castricum is de uitvalsbasis voor verschillende steden. Alkmaar is het meest dichtbij op 13 km, Haarlem ligt op 19 km, Amsterdam is 25 km van het hotel. Het dichtst bijgelegen vliegveld is Luchthaven Schiphol op 27 km afstand.

Vanwege de monumentale status van het pand is er geen lift aanwezig

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..