Welkom bij Hof van Kijk Uit

Over Hof van Kijk Uit

Hof van Kijk Uit is gelegen te Castricum aan de rand van het Noord-Hollands Duinreservaat. Het theehuis is de voormalige woning van jonkheer Gevers. Hier kunnen mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding hebben. Daarbij is een atelier en een moestuin. De producten op de menukaart zijn zoveel mogelijk biologisch en de lekkerste koffie uit de omgeving is fingerprinted.

Bekijk hier de menukaart van Hof van Kijk Uit

Dagbesteding

Bij Hof van Kijk Uit volgen we ons hart, maar wel met twee benen op de grond. Er wordt individueel bekeken met welke reden, interesse en mogelijkheden de deelnemer bij ons wil komen. Afhankelijk van noodzakelijke begeleiding en persoonlijke doelen worden werkzaamheden aangeboden die passend zijn. Ons uitgangspunt is dat er evenwicht moet zijn tussen ontspanning, werkzaamheden, leermomenten en persoonlijke aandacht.

De cultuurhistorische duintuin met het oude jachthuis van Jonkheer Gevers, is een prachtige plek waar mensen met bijzondere kwaliteiten verschillende activiteiten kunnen ondernemen. Voor sommige deelnemers is het doel om weer onder de mensen te komen. Of een dag- en weekstructuur op te bouwen en/of zich zinvol te willen voelen, door het doen van ‘echte dingen’ die er toe doen.

Horeca in de duinen van Castricum

De hoofddoelstelling van het Hof van Kijk Uit is een dagbesteding te bieden aan mensen met een beperking. Onze deelnemers zullen u hartelijk verwelkomen, bedienen en of heerlijke gerechten voor u bereiden. Uitsluitend door de inzet van vakkundige vrijwilligers wordt het mogelijk gemaakt om het Hof van Kijk Uit draaiend te houden.

Op ons zonovergoten duinterras omringd door diverse statige bomen, kunt u genieten van onze kleine menukaart. Als het weer buiten iets minder is, kunt u vertoeven in de gezellig ingerichte huiskamer van Jonkheer Gevers. Er zijn diverse huisgemaakte soepen, ambachtelijk gebakken broodjes, en huisgemaakte taarten verkrijgbaar. Ook doen wij ons best om voor u de beste koffie en thee te serveren, chocolademelk met slagroom. Er is ook voor de liefhebbers een glaasje wijn of een van de heerlijke tapbiertjes.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..