Grand Café Balu

LocationCastricum
Status Closed nowOpens at 16:00 today
Grand Café Balu

Welkom bij Grand Café Balu

Over Grand Café Balu

Grand café Balu is een gezellig muziekcafé voor jong en oud. In de zomer vinden er veel live-muziek evenementen plaats op het Horecaplein voor het café. Ook kunt u gezellig een heerlijk hapje eten op ons comfortabele terras. Bekijk hier onze Balu menukaart voor een heerlijke lunch.

Feest arrangementen

Zoekt u een mooie locatie voor uw feest? Ook dat is bij ons mogelijk!! Zowel bij Balu als Toetje 2.

Ieder café heeft zijn kenmerken, zo heeft Grand Café Balu bijvoorbeeld een heerlijk verwarmd terras en voldoende zitgelegenheid. En kunt u bij toetje 2 een hilarische avond beleven door samen met zijn allen te karaoke! Compleet met lichtshow en al!!

Historie

Grand café Balu kent een rijke historie. Op de plek waar nu ons café staat, is in Castricum al sinds lange tijd een centrale plek waar vermaak en vertier op nummer 1 staat. Tot 1949 was dit namelijk het kermisterrein. Dit is later verhuisd naar de Brink en heeft het terrein ruimte gemaakt voor bebouwing, zoals het nu is. Café Balustrade is op 12 augustus 1994 geboren. De toenmalige exploitant heeft een geweldige boost gegeven aan dit mooie café. Zo heeft hij café Balu op de kaart gezet met zijn live-evenementen, die nog steeds een grote hit zijn in de zomerperiode.

Op 15 november 2013, is de nieuwe stijl zoals het er nu ook van binnen uit ziet opgeleverd. Doordat de toenmalige exploitant het echter te druk had met zijn andere zaken in Alkmaar heeft hij besloten Ons café Balustrade van de hand te doen per 1 augustus 2016. Hierop hebben Rene & Renate Streefkerk er Grand café Balu van gemaakt. Dit omdat 90% van de Castricummers het altijd al de Balu hebben genoemd. Een naam om in ere te houden!

Ons café gaat door met de live-evenementen en zal hiernaast ook een kleine kaart gaan voeren. Hierop staan smakelijke broodjes met de lunch, heerlijke gerechten in de avond zoals: Kip van de grill en burgers die menig mannenhart sneller doet kloppen. Kortom, kom snel naar de Balu, want ook nu is er nog steeds vermaak en vertier voor iedereen!

Team Balu heet u van harte welkom!

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..