Hotel Restaurant Fase Fier

LocationBakkum
Status Closed nowOpens at 09:00 today
Hotel Restaurant Fase Fier

Hotel Fase Fier

Hotel Fase Fier eten en drinken is gelegen in het centrum van Bakkum en ligt direct aan Castricum. Bakkum is gelegen aan de rand van het unieke Noord-Hollandse duinreservaat. Wat vooral bekend staat om zijn uitgestrekte bossen en prachtige zandstranden. Wij bieden u de mogelijkheid om even op adem te komen tijdens uw wandeling of fietstocht in deze streek. Het is goed vertoeven in de warme ambiance van ons café. Of bij goed weer kunt u ook plaatsnemen op ons gezellige terras.

Ontbijt

Heerlijk uitgebreid ontbijt buffet met ambachtelijk boerenbrood uit de streek of beschuit. En heerlijke koffie of thee en verschillende sapjes.

Lunch

U kunt bij Hotel Fase Fier genieten van een lunch welke wij uitserveren met vers ambachtelijk boeren brood. Maak een keuze uit verse lunchsalades en heerlijke uitsmijters of een omelet. Of stel je eigen Fase Fier burger samen!

Diner

Wij serveren heerlijk gerechten waarbij er veel streek- en verse seizoensproducten worden gebruikt. De menukaart is veelzijdig en ook zeer verrassend. Maar ook voor de kleine gasten en de vegetarische gasten is er genoeg keuze. Kies één van de verrukkelijke samengestelde maaltijdsalades of heerlijke huisgemaakte hamburgers. U heeft keuze uit verschillende vis- en vleessoorten. Onze wijnkaart hebben wij samen gesteld met een aantal mooie kwaliteitswijnen.

Hotel

Gelegen op een fantastische centrale locatie. Wij hanteren betaalbare prijzen en hebben schone en comfortabele kamers. En een vriendelijke en attente gastvrijheid. Er is overal in het hotel gratis Wi-Fi beschikbaar.

Inchecken: Vanaf 14.00 uur
Uitchecken: Om 11.00 uur

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..