Duinboerderij ZeeVELD

Duinboerderij ZeeVELD

Tussen duin en strand

Duinboerderij ZeeVELD is een zeldzame groepsaccommodatie mooi gelegen in het buitengebied van Castricum. Wanneer je de deur uitloopt ben je al direct in de duinen en een klein stukje verder sta je al bij zee. Dit bijzondere vakantiehuis aan zee heeft maar liefst 13 slaapkamers en tot zeven verblijfsruimtes, van ruim tot intiem. De locatie biedt plaats aan groepen van 7 tot 27 personen en is vanwege de vele ruimtes de ideale locatie voor familie- of vriendengroepen. Je kunt met de hele groep bij elkaar zijn, maar je ook in alle rust terugtrekken. Een eigen buitenhuis voor de hele familie, maar dan zonder de zorgen.

Overnachten aan zee

In de nieuw aangebouwde slaapvleugel bevinden zich 13 slaapkamers en 27 bedden: zeven 2-, vier 1-, één 3- en één 6-persoonskamer(s), alle met wastafel en uitzicht op de prachtige groene omgeving. De bedden zijn eenpersoons, in de 6-persoonskamer staan twee eenpersoonsbedden – op de begane grond – en twee stapelbedden op een mezzanine. Er zijn vijf douches en zes wc’s, de meeste in de gang, één tweepersoonskamer heeft een eigen douche/wc-combi.

Het hele huis voor jezelf

Alle ruimtes staan exclusief tot je beschikking: een sfeervolle eetkamer; een van alle gemakken voorziene keuken; een ruime zitkamer met televisie; een verstilde leeskamer met houtkachel én een intieme tuinkamer. Heel bijzonder is de serre met subtropische planten en oude kerkklokken.

Een bijzondere groepsaccommodatie in de natuur

Op nog geen half uur rijden van Amsterdam bevind je je  in een omgeving die bijna on-Hollands aanvoelt. De groepsaccommodatie maakt deel uit van een beschermd natuurgebied; het Noord-Hollands Duinreservaat. Dit natuurgebied is ongeveer 5.300 hectare groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van ons land. Bos, heide, weiland, duin en strand: je hebt het binnen handbereik..

Genieten in de omgeving

Zelf koken of de maaltijden laten verzorgen? Alles kan. De keuken is extra goed geoutilleerd en werkelijk alles is aanwezig om te verblijven op basis van zelfverzorging. Daarnaast bevindt zich op vijf boswandelminuten afstand een gasterij waar je welkom bent voor ontbijt, lunch, diner of een drankje. Direct tegenover de toegangspoort ligt een groot speelveld voor bijvoorbeeld hockey, voetbal, badminton, volleybal en veel meer. In de duinen kun je ook heerlijk fietsen of wandelen. Bijzonder: de fietsen worden door het verhuurbedrijf gratis afgeleverd en weer opgehaald.

Ligging van deze groepsaccommodatie aan zee

Deze bijzondere groepsaccommodatie is gelegen in Castricum, vlakbij strand en zee en op nog geen half uur rijden van Amsterdam. De ligging aan zee, de ruimte, de groene en rustige omgeving.. Wat is er eigenlijk niet uniek aan deze bijzondere groepsaccommodatie?

Duinboerderij ZeeVELD is ook zakelijk af te huren zoals bijvoorbeeld voor: teambuilding, teamuitjes, vergaderingen, presentaties, evenementen en meer. Kijk voor meer informatie op onze website.

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..