De Wico's Muziekband

Gezelligheid met Muziekband De Wico’s 

Over De Wico’s

De Wico’s is het bekendste muziek duo uit Kennemerland en verre omstreken. Een duo voor elk feest,wat er altijd in slaagt de tent op z’n kop te zetten. Wij zijn zeer veelzijdig inzetbaar, van smartlap tot rock. Voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, brunch, kermis, carnaval of allround muziek kunt u ons altijd bellen om ons te boeken. Wij komen graag uw feest versterken met gezellige passende muziek.

Geschiedenis

De Wico’s vind zijn oorsprong terug in 1965 met als oprichter toetsenist Wiebe Dijkstra. Vanaf 1976 vervult Jan Laan het slagwerk van het duo. Toetsenist Udo Jansen was de opvolger van Wiebe Dijkstra van 1994 tot 2012. Vanaf 2012 tot heden vervult Kees de Ruijte de rol als toetsenist. De gezellige band is ruim 50 jaar actief in de IJmond en omstreken en zorgt voor veel amusement in de tent.

Niet zomaar een duo

Een all-round duo die in staat is elk soort feest, bruiloft, carnaval, kermis, bedrijfsfeest en brunch muzikaal te omlijsten én er altijd in slaagt de tent op zijn kop te zetten. Een echt knalfeest? Of toch liever wat intiemer? Bij ons is alles mogelijk. Wij hebben er veel zin in, dus aan ons zal het niet liggen.

U kunt ons hier boeken

Is dit uw bedrijf?

Ben u eigenaar of wilt u eigenaar worden van deze vermelding/bedrijf/evenement, laat het ons weten.

Claim it now!

Claim This Listing

Wordt eigenaar van deze vermelding en u krijgt volledige toegang om al uw gegevens aan te passen en/of bij te werken. Verander uw foto's, openingstijden en nog veel meer..